Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

VoiceNote – notes via voice
Aplikace VoiceNote vám umožní pořizování poznámek za pomoc vašeho vlastního hlasu. Diktované poznámky je možné uložit jak v audio, tak i v textové podobě, VoiceNote nabízí i pokročilý systém ukládání a třídění poznámek.

[appbox appstore id1393978016]

Manga Library, Comics Reader.
Aplikace Manga Library je nepostradatelným doplňkem pro každého manga fanouška. Nabízí knihovnu, čítající téměř všechny populární komiksy tohoto žánru, možnost vytvoření vlastní knihovny a řadu dalších skvělých funkcí.

[appbox appstore id1380190107]

Make Sound Player Offline MP3
Aplikace Make Sound Player Offline MP3 je hudební přehrávač pro vaše iOS zařízení, který vám poskytne prvotřídní hudební zážitek. Aplikace je optimalizována pro iOS 11, nabízí funkční přehrávač, možnost přehrávání na pozadí, streamování a spoustu dalšího.

[appbox appstore id1326490519]

FIFA World Cup Predictor
FIFA World Cup Predictor je bezplatná sportovní hra, která vám umožní naplno prožít intenzitu, drama a napětí, spojené se zápasy na letošním fotbalovém šampionátu. Ve hře se můžete utkat s přáteli i ostatními hráči po celém světě.

[appbox appstore id1386707201]

Hole.io
Vstupte odvážně do arény ve hře Hole.io a pusťte ke slovu … díry. Spoustu zákeřných děr, požírajících vše, co se nachází v jejich blízkosti. Hra nabízí i možnost multiplayer režimu.

[appbox appstore id1389111413]

Rotate Plank
Pátráte po stále nových a zábavných příležitostech ke hraní? Vyzkoušejte si novinku Rotate Plank, skvěle navrženou hru, v níž cestujete po levitujících prknech, z nichž si musíte sestavit co nejdelší cestu.

[appbox appstore id1363472806]

iOS Apps 112

 

Dnes nejčtenější

.