Zavřít reklamu

Apple v současné době pracuje na originálním video obsahu, kterou nabídne připravovaná streamovací služba. Cupertinská společnost tím chce konkurovat Netflixu, ovšem prozatím není jisté, jak s video obsahem naloží. Předpokládá se, že spustí samostatnou streamovací službu, a tím oddělí video obsah od hudby, což by znamenalo, že v Apple Music bychom už nenašli například Carpool Karaoke: The Series či dokumenty.

Dalším seriálem, který si kalifornský gigant objednal, je dramatický mysteriózní seriál, jenž však nemá žádné jméno. Jedná se o projekt mladičké dívky jménem Hilde Lysiak. Seriál je inspirován skutečným příběhem jedenáctileté reportérky, která si získala pozornost tím, že jako první odkryla vraždu v rodném městě Selinsgrove.

Její příběh je opravdu působivý. Mladá reportérka chodí na různá setkání města, ba dokonce se zabývá zločiny, které se odehrály u sousedů, aniž by spolupracovala s policií. Lysiak si získala větší pozornost než místní denní tisk zejména tím, že jako první rozluštila vraždu ve městě, když jí bylo pouhých devět let. „Ráda poskytnu lidem všechny informace,“ řekla mladá reportérka. Odkryla lidem vraždu, o které místní tisk psal nepravdivé informace a zametl ji pod koberec. „Mám dobrý zdroj,“ dodala.

Budeme se moci na pořady od Applu dívat i skrze podobnou Apple TV?:

Žurnalistka píše o zločinech, drogách, zneužívání a útocích. Lysiak je chytrá a ambiciózní dívka, tudíž pro Apple jako stvořená. Apple si tedy objednal projekt, který bude mít v rámci první série hned deset epizod.

hilde lysiak fb

Dnes nejčtenější

.