Zavřít reklamu

Deň čo deň sa pre vás snažíme vyberať tie najlepšie herné kúsky z oblasti mobilných telefónov. Tento krát sa predstavuje hra MapleStory M od štúdia Nexon, nádejne vyzerajúca MMO RPG-čka, ktorá príde na zariadenia s iOS počas tohoto roka. Tvorcovia lákajú na netradičný zážitok z klasického RPG štýlu hry, doplnený o sympatické animované grafické spracovania.

Hra bola oficiálne spustená v Kórei a jej globálny launch sa odhaduje na druhú polovicu roka 2018. Titul je postavený na originálnom franchise-i v podobe side-scrolling priebehu hry. MapleStory M ponúka rovnako zábavné možnosti ako originálna verzia hry. Svoju postavu budete môcť vylepšovať, učiť ju novým schopnostiam a následne ju postaviť v boji jedného hráča alebo multiplayerových raidoch a zápasoch proti bossom.

„Snažili sme sa vytvoriť jedinečný projekt nasmerovaný na platformu mobilných telefónov s využitím skúseností, ktoré sme nadobudli pri budovaní tohoto kvalitného franchise-u“, hovorí Jungsoo Lee, prezident spoločnosti Nexon America. „Optimalizovali sme rozhranie MapleStory pre obrazovky mobilných zariadení a myslím si, že tak ako skalní fanúšikovia, tak aj neformálni hráči ocenia možnosti a herné funkcie, ktoré sa v hre nachádzajú.“

Hra MapleStory M hráčom ponúka:

  • Možnosť preskúmať známe MS miesta vrátane Henesys, Perion, Kerning City, Elinia a mnoho ďalších
  • Gameplay v reálnom čase spojený s otvoreným svetom a živými udalosťami
  • Nekonečné variácie rôznych herných doplnkov a kozmetických úprav
  • Celosvetový rebríček hráčskej úspešnosti naprieč všetkými hernými módmi
  • Možnosť vytvárania herných spolkov
  • Herné raidy obsahujúce limitovaný obsah

MapleStory M bola spustená v Kórei už v roku 2016, od 28. mája (května) 2018 však operuje vo forme soft-launchu aj v Kanade, Austrálii, Filipínach a na Novom Zélande. Globálne spustenie nebolo bližšie časovo špecifikované. Pokiaľ máte záujem o obdržanie notifikácie na dostupnosť tohoto titulu, predregistračný formulár nájdete v nasledujúcom odkaze.

MapleStory M

Dnes nejčtenější

.