Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Camera+ 2
Využijte fotoaparát svého iOS zařízení na maximum s aplikací Camera+ 2. Ta nabízí nástroje pro pořizování fotografií i jejich úpravu, umožňuje manuální ovládání, různé režimy fotografování a spoustu dalšího.

[appbox appstore id1313580627]

Agenda – A New Take On Notes
Představujeme vám aplikace Agenda, elegantní a efektivní nástroj pro pořizování poznámek. Agenda vám v podobě timeline nabízí kompletní přehled minulých, současných i budoucích poznámek, událostí a úkolů, a umožňuje i integraci s kalendářem.

[appbox appstore id1370289240]

MakeItFlow

Aplikace MakeItFlow vám umožní vytvořit si vlastní úchvatné tapety pro vaše iOS zařízení. S MakeItFlow dokážete jakýkoliv obrázek proměnit v úžasnou a pohyblivou Live tapetu (pouze u podporovaných zařízení) pro vaši uzamčenou obrazovku.

[appbox appstore id1378565865]

OmniFocus 3
Aplikace OmniFocus 3 vám pomůže využít váš den na maximum. S její pomocí můžete vytvářet projekty a úkoly, spravovat všechny položky, označovat je štítky a maximálně se soustředit na to, co je v danou chvíli nejdůležitější.

[appbox appstore id1346190318]

PhotoSolver – Math Solutions
Aplikace PhotoSolver – Math Solutions slouží k rychlému a spolehlivému výpočtu matematických úloh, zapsaných na papíře. PhotoSolver příklad kvalitně naskenuje a v krátkém čase přijde se správným řešením.

[appbox appstore id1388789418]

Jurassic World Alive
Zapomeňte na kapesní monstra – přicházejí dinosauři. Pravěcí ještěři chtějí ovládnout Zemi. Ve hře se stáváte členem Dinosaur Protection Group, a vaším úkolem je prozkoumávat okolí a vyhledávat dinosaury.

[appbox appstore id1231085864]

iOS APPS 29917

Dnes nejčtenější

.