Zavřít reklamu

Začátkem března jsme vám přinesli informace o tom, že Apple bojuje s Netflixem a Amazonem o získání dalšího zajímavého pořadu pro svůj chystaný video obsah. Hlavní hvězdou měl být bývalý americký prezident Barack Obama se svou manželkou Michelle. Všechny naděje na to, že cupertinská společnost ukořistí manžele Obamovi, se rozplynuly poté, co Netflix oznámil, že s Obamou uzavřel dohodu.

O čem Obamova show bude?

Netflix na Twitteru uvedl, že uzavřel s někdejším prezidentem Obamou a jeho drahou polovičkou dohodu na několik let. Vzniknou tak filmy a seriály exkluzivní pro Netflix. Prozatím však není jasné, co přesně by mohl Netflix s Obamovými natočit, ale spekuluje se o tom, že by se mohlo jednat o seriózní diskuzi nad různými tématy. Debaty by byly navíc prokládané inspirativními příběhy, které by diváky určitým způsobem obohatily.

Obama by se mohl zabývat několika klíčovými tématy, a to konkrétně zdravotní péčí, změnami klimatu a přistěhovalectvím. Jeho manželka se zase zabývá výživou a fitness.

V prohlášení pro deník The New York Times bývalý prezident řekl, že doufá, že smlouva s Netflixem mu umožní sdílet příběhy s celým světem, čímž podle jeho slov podpoří větší empatii a porozumění.

obama netflix fb

Dnes nejčtenější

.