Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Volume Booster
Nestačí vám hlasitost, s jakou vám vaše iOS zařízení přehrává multimediální soubory? Pomozte si aplikací Volume Booster, která vaši situaci s přehledem vyřeší. Aplikace podporuje všechny běžné audio i video formáty a nezkresluje zvuk.

[appbox appstore id1378085959]

Pixel Artist: Color by Number
Hledáte jednoduchou zábavu, při které se uvolníte, odpočinete si a pobavíte se? Vyzkoušejte Pixel Artist: Color by Number. Aplikace vám nabízí hromadu zajímavých stránek k vybarvování, na výběr máte ze spousty kategorií.

[appbox appstore id1380637526]

Disney Heroes: Battle Mode
Zapojte se do bitvy v akční a zábavné RPG hře pro iOS, kde můžete potkat hrdiny ze stáje Disney a Pixar. Pusťte se do boje se záhadným, zákeřným virem, ničícím každý pixel. Sestavte ten nejlepší tým a připravte se na vítězství.

[appbox appstore id1327925104]

Truck Simulator 2018: Europe
Hra Truck Simulator 2018: Europe nabízí skvělou zábavu a realistické mise, které vám umožní stát se na chvíli řidičem náklaďáku. Na výběr máte z devíti moderních vozů s realisticky ztvárněnými interiérem, svézt se můžete po nespočtu různých tratí.

[appbox appstore id1363870700]

Almost There: The Platformer
Almost There: The Platformer je nová, zdánlivě jednoduchá, zábavná plošinovka, k jejímuž ovládání vám postačí jediný prst. V minimalistické 2D hře můžete skákat, letět, šplhat a klouzat, a vyhýbat se všem možným nástrahám.

[appbox appstore id1294995340]

Jurassic Survival
Jurassic Survival je dobrodružná bezplatná MMORPG hra pro iOS, v níž máte na vybranou ze dvou možností – buďto budete lovit, nebo budete uloveni. Připravte se na to, že predátoři se mohou nacházet opravdu kdekoliv a váš boj o přežití nebude jednoduchý. Připravte se na pravěk.

[appbox appstore id1315940085]

iOS Apps 251017

Dnes nejčtenější

.