Zavřít reklamu

Máte rádi kompaktní smartphony, které zároveň hezky vypadají a jsou nadmíru spolehlivé? Pak jste již určitě slyšeli o iPhonu SE. Telefon, který Apple poprvé světu ukázal 21. března 2016, si vydobyl mezi jablečnými uživateli velkou oblibu a ukázal, že se s hranatými 4” iPhony ještě musí počítat. Krom svého designu a velikosti pak lákal iPhone SE též cenou, která byla v porovnání s ostatními jablečnými telefony o velmi nízká a tento trend si drží telefon i nyní. S trochou štěstí jej totiž můžete sehnat za opravdu skvělé peníze. 

Vraťme se ale ještě chvíli k “vnitřku” telefonu, ten je totiž též velmi zajímavý. Srdcem iPhonu SE je procesor Apple A9, kterým Apple osadil i své iPhony 6s. Telefon má dále 2 GB RAM paměti a skvělý 12 Mpx fotoaparát, na který pořádáte opravdu skvělé záběry. Aby se vám do telefonu nikdo nedostal zajišťuje snímač otisků prstů Touch ID, který je zabudován do domovského tlačítka. Telefon samozřejmě disponuje i klasickým 3,5mm jack konektorem pro snadné připojení sluchátek. A to nejlepší na závěr – v telefonu naleznete operační systém iOS 10 (alespoň podle popisku na Alza.cz).

Pokud tedy pokukujete po levném jablíčku, mohl by se vám iPhone SE líbit. Na Alze jej totiž nyní seženete ve všech barevných variantách a kapacitě 32 GB za pouhých 7999 korun, což je o téměř 2500 méně než za kolik jej prodává Apple na svých stránkách. Co se pak týče větší 128 GB verze, ta se dá na Alze sehnat za 11 990 korun, což je o zhruba 1500 méně než na webu Applu. Ale pozor, za tuto cenu bude o iPhony jistě velký zájem a s jejich nákupem se proto nevyplatí váhat. 

PS: Doporučujeme si prohlédnout i zánovní/rozbalené kusy. Jedná se totiž vesměs o nepoužívané telefony, na jejichž nákupu lze dalších pár stokorun ušetřit.

iPhone SE

Dnes nejčtenější

.