Zavřít reklamu

Po nedávnom update 3.5 pre Battle Royale titul Fortnite, ostalo mnoho hráčov nemilo prekvapených. Fanúšikom naprieč všetkými platformami bol zamedzený prístup na vlastné hracie konto. Na šťastie sa štúdiu Epic Games pohotovo podarilo vačšinu problémov odstrániť a ako odškodné hráčom poskytne ospravedlnenie v podobe bonusového herného obsahu.

Či už ste majiteľom konzoly PS4 a Xbox One, alebo si Fortnite vychutnávate na PC, či mobilnom zariadení, možno sa aj vám stalo, že ste sa po určitú dobu nemohli prihlásiť na svoje konto. K vzniknutým komplikáciám spred pár dní sa na svojej stránke vyjadrilo aj štúdio Epic Games: „Nie je žiadnym tajomstvom, že za posledných 24 hodín sme zaregistrovali určité problémy spojené s našimi službami. Tieto komplikácie zabránili mnohím z vás v hraní Battle Royale a Save the World. Ospravedlňujeme sa, pokazili sme to.“

Epic Games sa snaží vykompenzovať nepríjemnú situáciu v podobe bezplatných položiek, ktoré sú dostupné iba po limitovaný čas. Hráči Battle Royale si môžu bezplatne uchmatnúť darček v podobe Black Bling, ktorý je možné si vyzdvihnúť v hernom store. Pre fanúšikov Save the World je tu Troll Stash Llama, ktorá je dostupná tiež zdarma. Nezmeškajte túto príležitosť a zabezpečte si darčeky dostupné zdarma ešte do konca dnešného večera.

Okrem toho budú hráči oboch módov odmenení určitým množstvom Battle Stars a sezónnym goldom. Epic Games tiež sľubuje, že ohľadom problému podá špecifickejšiu správu a posnaží sa vylepšiť systém v snahe predísť podobným komplikáciám v budúcnosti. Okrem výpadkov serveru však fanúšikovskú základňu zaujíma aj fakt, prečo zmizla z ponuky zbraň Guided Missile. Štúdio sa ale nevyjadrilo, kedy zaradí raketomet späť na zoznam dostupných predmetov. Ostáva nám len vyčkávať, čo prinesie najbližší update.

  • Neváhajte a vyskúšajte Free-to-Play titul Fortnite Battle Royale aj vy

[appbox appstore id1261357853]

Fortnite

Dnes nejčtenější

.