Zavřít reklamu

Jak jsme již dříve informovali, očekává se, že Apple v tomhle roce představí tři nové iPhony. Mělo by se jednat o 5,8“ model, který bude přímým nástupcem současného iPhonu X, dále iPhone s úhlopříčkou 6,5“ a OLED displejem, a 6,1“ model s LCD displayem, který by měl lákat hlavně cenovkou. Právě od posledního jmenovaného si prý cupertinská společnost nejvíce slibuje.

Podle analytika společnosti RBC Capital Markets Apple letošní rok vyrobí 80 až 90 milionů nových iPhonů a polovinu má tvořit právě 6,1“ varianta. Přestože by měly dostat všechny tři modely bezrámečkový design a technologii Face ID, s výrobou by letos být podle analytika problém neměl. Apple se totiž údajně poučil z problémů z minulého roku a provedl spoustu opatření, díky čemuž by měli jeho dodavatelé zvládnout bez větších problémů dodat veškeré potřebné komponenty včas. Problém by neměl být ani s modulem zajišťujícím právě technologii Face ID, který loňskou výrobu iPhonů X výrazně zbrzdil.

Koncept iPhone X Plus od iDropNews:

RBC Capital Markets tvrdí, že výroba nových zařízení začne příští měsíc. Dá se tedy očekávat, že bychom se mohli dočkat již do příštího měsíce spousty nových úniků, které nám tajemství ohledně letošních iPhonů pomůžou rozluštit. Obecně se však dá očekávat, že se žádných obřích překvapení letos nedočkáme. Rok 2018 se totiž ponese spíše ve znamení sjednocení iPhonů bezrámečkovým designem a technologií Face ID, přičemž se dočkáme i nových procesorů a pravděpodobně i vylepšených fotoaparátů, které by mohl Apple použít minimálně u dražších OLED modelů. Co se pak týče LCD varianty, tak by měla být jakýmsi entry-modelem do jablečného světa a tudíž bude začínat s cenou nižší než její dva sourozenci. I díky tomu by tak měla zažít prodejní úspěch, což naznačuje právě jeho výroba.

kgi-three-iphones-2018

Zdroj: idropnews

Dnes nejčtenější

.