Zavřít reklamu

První letošní konference Applu je již minulostí. Ačkoliv nám na ní Apple možná neukázal vše, co jsme od něj očekávali, o nový iPad nás přeci jen nepřipravil. Jeho cenu sice v porovnání s loňskem nezměnil, vnukl mu však pár opravdu zajímavých vylepšení, které z něj dělají lákadlo nejen pro studenty. “Osahat si” nový iPad mohli již někteří zahraniční redaktoři, kteří se konference v Chicagu zúčastnili. Jaký na něj mají tedy názor?

Redaktorům portálu Engadget se nový iPad vcelku líbí. Ačkoliv hned na úvod říkají, že se od loňského modelu zas až tak moc neliší, jako slabinu tuto vlastnost určitě neoznačují. Co pak vyzdvihují je podpora Apple Pencil, kterou má prý iPad zvládnutou opravdu skvěle a kreslení po displeji iPadu je prakticky stejně plynulé a rychlé jako u iPadu Pro, což je impozantní. Zamrzí však naopak absence True Tone funkce pro korekci barev.

Fotografie redaktorů z Engadget:

Podobná slova pak nacházejí pro nový iPad i redaktoři portálu The Verge. Ani je totiž nový tablet ničím příliš nepřekvapil. Jeho displej označují za “živý a citlivý”. Bez problémů pak zvládá i AR, respektive alespoň ukázku této funkce, kterou si Apple pro návštěvníky konference připravil. Vypadá to tedy, že se Apple použitím procesoru A10 Fusion trefil do černého a dech jeho novému iPadu chybět rozhodně nebude.

Fotografie redaktorů z The Verge:

Podle prvních náznaků to tedy vypadá, že se nový iPad Applu skutečně podařil a své majitele si jistě najde. Detailnější pohled na věc však získáme až v následujících dnech, kdy se podívají zahraniční redaktoři iPadu na zoubek o poznání více. K úspěchu má však nakročeno opravdu solidně.

new ipad fb

Dnes nejčtenější

.