Zavřít reklamu

Osud druhé generace iPhonu SE zůstává zahalen tajemstvím. Objevují se různé zprávy, přičemž některé předpovídají příchod cenově dostupného jablečného telefonu ještě v letošním roce a některé jsou naopak skeptické a domnívají se, že v letošním roce se druhé generace iPhonu SE nedočkáme. Dokonce jsme vás v polovině března informovali o tom, že internetem koluje video zachycující iPhone SE 2 s designem iPhonu X, nicméně nejspíše se jednalo o falešné zařízení.

Koncept iPhone SE 2 od AppleiDesigner:

Dnes spatřila světlo světa další zpráva, kterou přináší opět server Tekz24. Pokud se vrátíme o několik týdnů zpět, server Tekz24 už jednou naznačil, že iPhone SE 2 bude mít skleněná záda kvůli bezdrátovému nabíjení. Ovšem tentokrát se server nezaměřuje na funkce iPhonu SE 2, ale informuje o tom, že se bude vyrábět a montovat výhradně v Indii.

Apple začal iPhone SE vyrábět v Indii v loňském roce, neboť se pokoušel proniknout na lukrativní rostoucí trh. V současné době však v Indii vyrábí pouze část iPhonů SE, většina pochází stále z Číny. Sice by bylo zajímavé, kdyby Apple vyráběl všechny iPhony SE 2 v Indii, avšak není jasné, zda to z obchodního hlediska má smysl. Jediným důvodem, proč by cupertinská společnost zahájila výrobu v indickém závodu, by mohlo být to, že Indie má dovozní tarify na technologické produkty.

Pokud se iPhone SE 2 nebude prodávat pouze v Indii, není nutné vyrábět všechny jednotky v této zemi a vyvážet je odtud do celého světa, když čínští partneři Applu, jako jsou Foxconn a Pegatron, jsou mnohem lépe připraveni na výrobu velkého objemu jablečných telefonů.  

iPhone SE 2 Concept

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.