Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

 

Picsever Wallpaper
Měníte rádi tapetu svého iPhonu? Aplikace Picsever Wallpaper vám umožní oživit plochu vašeho smartphonu kdykoliv vás napadne. Nabízí jak statické obrázky, tak i Live Photos s nejrůznější tématikou.

[appbox appstore id1353326586]

Social Tracker: Analytics
Social Tracker: Analytics je skvělý nástroj pro analýzu sociálních médií. Propojit ho můžete se svým účtem na Facebooku, Twitteru nebo Instagramu, a rázem získáte aktuální a podrobný přehled o všech typech interakcí.

[appbox appstore id1337747233]

MyMP3: Offline Music Player
Díky aplikaci MyMP3: Offline Music Player můžete získat přístup ke své oblíbené muzice s možností procházení, vyhledávání a poslechu. Aplikace umožňuje sestavování playlistů a další funkce.

[appbox appstore id1332209607]

HomePass for HomeKit
Díky aplikaci HomePass for HomeKit můžete mít všechny přístupové kódy k zařízením platformy HomeKit na jednom místě. Aplikace podporuje synchronizaci přes iCloud, umožňuje individuální přístup k zařízením a disponuje režimem Dark Mode.

[appbox appstore id1330266650]

One Line One Stroke Mind Game
Hra One Line One Stroke vás dokáže zabavit na celé dlouhé hodiny. Je nejenom skvělou zábavou, ale i tréninkem pro váš mozek. Pravidla jsou jednoduchá – musíte spojit všechny body na obrazovce jedním tahem.

[appbox appstore id1339714713]

 

iOS Apps 111

Dnes nejčtenější

.