Zavřít reklamu

Arkansaská policie se v současné době snaží dopadnout skupinu čtyř až šesti zlodějů, která o víkendu z Apple Storu v Little Rock ukradla zboží v hodnotě 22 000 dolarů, což je v přepočtu 462 000 korun. Podle místního tisku se skupina zločinců dostala do jablečného obchodu v sobotu večer kolem 20:45 hodin.

Zloději si odnesli mobilní telefony a notebooky zadním vchodem obchodu. Policejní protokol uvádí, že podezřelí zřejmě odpojili bezpečnostní kabely upevněné k vitrínám, a potom začali brát všechny produkty, které jim přišly pod ruky. Zaměstnanci Apple Storu uvedli, že našli iPhone a MacBook, který zlodějům během krádeže upadl. Zda však obsahují otisky pachatelů bohužel nevíme.

Kořist zlodějů byla vskutku bohatá. Z jablečného obchodu si totiž odnesli na 75 iPhonů, 7 MacBooků Pro, 7 MacBooků Air a 7 iPadů mini. S ohledem na množství ukradených produktů je tak poměrně pravděpodobné, že šli zloději spíše po levnějších modelech takřka všech produktů. Ty by totiž mohli snáze prodat, s čímž nejspíš kalkulovali i oni.

V policejní zprávě je uvedeno, že místní vyšetřovatelé prohlíží videozáznamy z obchodu, které incident zachytily. I navzdory získaným záznamům je skupina pachatelů stále na útěku. Zda se policistům podaří pachatele dopadnout tak ukáží až následující dny a týdny.

Apple-The-Promenade-at-Chenal-Little-Rock-AR-fb

Zdroj: iDropNews

Dnes nejčtenější

.