Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Doo – Get Things Done
Díky aplikaci Doo – Get Things Done se můžete stát ještě více produktivnějšími než kdy předtím. Doo vás krok za krokem odnaučí prokrastinovat a zaručí vám, že splníte všechny body ze svých to-do listů.

[appbox appstore id1066322956]

Video Editor – Videorama
Videorama vám umožní vytvářet ze všech vašich záběrů úchvatné filmy. Ať už tvoříte video pro přátele nebo rodinu, Video Editor vám poskytne ty nejlepší nástroje pro tvorbu a úpravu.

[appbox appstore id1049690233]

Meetup
Aplikace Meetup zatím není v našich krajích příliš rozšířená – proč byste nemohli jejím šíření napomoci právě vy? Meetup přivádí lidi dohromady na základě jejích koníčků a zálib. Staňte se členem některé z mnoha skupin a poznejte nové spřízněné duše.

[appbox appstore id375990038]

Mimo: Learn to Code
Aplikace Mimo: Learn to Code vás zábavným způsobem naučí základy programování přímo pro vámi zvolený účel. Stačí pár chvilek denně, během kterých si osvojíte ty nejzákladnější znalosti za pomoci lekcí, projektů a zajímavých výzev.

[appbox appstore id1133960732]

Habitica: Gamified Taskmanager
Milujete hry? Proč ve hru neproměnit i váš vlastní život? Aplikace Habitica vám pomůže zůstat organizovaní a motivovaní, aniž byste se stihli byť jen chviličku nudit. Zadáte své návyky, denní cíle a to-do listy a můžete se pustit do dobrodružství.

[appbox appstore id994882113]

Unicycle Hero
Měli jste vždycky sen o tom, že se stanete mistrem jízdy na jednokolce? Díky hře Unicycle Hero si tento sen můžete splnit. Zúčastněte se některé ze sedmi disciplín v olympijském stylu, obhajte své místo v celosvětovém žebříčku a vylepšete svou jízdu.

[appbox appstore id1241960943]

Evoland 2
Nastupte na palubu velkolepého herního dobrodružství a nechte se provést více než 20 hodinami historie videoher.

[appbox appstore id1291427111]

Color by Number – Puzzle

Vybarvování podle čísel je již nějakou dobu oblíbenou zábavou pro relax. Aplikace Color by Number – Puzzle se však nezaměřuje na „pixel art“, ale posouvá tento typ vybarvování na zcela jinou úroveň. Vybarvujte úchvatné portréty, zvířata i jiné objekty, a staňte se umělcem. Malování doprovází relaxační hudba.

[appbox appstore id1330926273]

app store

Dnes nejčtenější

.