Zavřít reklamu

Apple v březnu roku 2016 vstoupil s iPhonem SE na trh se smartphony střední třídy. Podle dosavadních informací by se mělo čtyřpalcové zařízení dočkat v letošním roce redesignu, a proto designéři na sebe nenechali dlouho čekat a připravili zajímavé koncepty, jak by mohla druhá generace iPhonu SE vypadat.

Apple doposud nepotvrdil, zda se v letošním roce opravdu dočkáme iPhonu SE 2, ovšem fanoušci jablečných produktů by rozhodně nebyli proti. Naději jim dávají hlavně zvěsti, které se v posledních měsících o tomto telefonu vyrojili a jeho příchod víceméně potvrdily. Se stoprocentní jistotou jej však samozřejmě očekávat nemůžeme.

YouTube kanál ConceptsiPhone zveřejnil video, v němž představuje koncept iPhonu SE 2, za kterým stojí designér Gunho Lee. Oproti svému předchůdci by se podle konceptu výrazně lišil, protože by už neměl tradiční Home Button a převzal by design ikonického iPhonu X. V podstatě by se jednalo o jakousi zmenšeninu iPhonu X, která by však nedisponovala tolika vymoženostmi jako samotný iPhone X.

Stejně jako u iPhonu X, tak i iPhone SE 2 by měl podle konceptu štíhlé rámy a skleněná záda. Rozdíl však nastává u zadní kamery, přičemž čtyřpalcový jablečný telefon by neměl duální kameru, ale zůstal by stále u jednoho objektivu. Video sice neprozrazuje, zda by měl iPhone SE zabudovaný systém Face ID, ale jelikož by neměl Home Button s Touch ID, je velice pravděpodobné, že by nabídl ověření právě přes obličej.

Určitě bychom byli příjemně překvapeni, pokud by se Apple vydal touto cestou a vážně by propůjčil design iPhonu X druhé generaci iPhonu SE.

iphone se 2 07

 

Zdroj: iPhoneHacks

Dnes nejčtenější

.