Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Photo Editor – Stylo
Chcete mít co nejlepší selfie? Máte je mít. S aplikací Photo Editor – Stylo dokážete během několika málo okamžiků vytvořit a vyladit opravdu luxusní selfíčka, a to kdekoliv a kdykoliv. Rozhodně se nemusíte bát, že na upravených snímcích budete vypadat uměle. Stylo se postará o přirozený, ale krásný vzhled.

[appbox appstore id1329876465]

AR Planes
AR Planes je zábavná a užitečná aplikace pro všechny milovníky letadel a rozšířené reality. Umožní vám vizualizovat lety ve vašem okolí – stačí namířit fotoaparát vašeho iPhonu na nebe a klepnout na pohybující se letadlo – během pár vteřin dostanete veškeré informace o letu.

[appbox appstore id1292681350]

InPhoto
Baví vás focení a následné úpravy, rádi si se svými snímky hrajete, ale připadá vám, že jste již vyčerpali všechny možnosti? Aplikace InPhoto vám ukáže nový směr. Disponuje širokou nabídkou nejrůznějších samolepek, nástrojů a doplňků, díky kterým budou vaše fotografie skutečně originální.

[appbox appstore id1335954789]

 

ColorZ
Pixel art je zábava, která nadchne malé i velké. A 3D pixel art posouvá tuto zábavu na zcela novou úroveň. U této vybarvovací appky se skvěle zabavíte, uvolníte, a můžete si vytvořit řadu skvělých 3D animací vybarvováním podle čísel, a to vše za doprovodu chytlavého soundtracku.

[appbox appstore id1329724092]

The X-Files: Deep State
Pravda je tam někde venku. A kultovní „Akta X“ jsou nyní i ve vašem iOS zařízení. Ponořte se do prozkoumávání neznáma, pokuste se vyřešit řadu paranormálních záhad a odhalte mezinárodní spiknutí v této vzrušující, dobrodružné hře na sci-fi téma.

[appbox appstore id1111295241]

Light a Way
Zemí se šíří zkázonosná temnota, která pohlcuje světlo a vše dobré. Vaším úkolem je nastolit opět pořádek. Zapojte své strategické myšlení, vytvořte si vlastního hrdinu a vydejte se na strastiplnou cestu plnou kouzel, vedoucí zpět ke světlu.

 [appbox appstore id1228576904]

Final Fantasy XV: Pocket Edition
Herní klasiku s názvem Final Fantasy snad ani není třeba jakkoliv detailněji představovat. Hra Final Fantasy XV: Pocket Edition vám umožní objevovat svět Final Fantasy ve společnosti všech vašich oblíbených hrdinů ze hry i na vašem iOS zařízení.

[appbox appstore id1152350815]

iOS Apps 181117

Dnes nejčtenější

.