Zavřít reklamu

Když se podíváte do kalendáře, zjistíte, že svátek zamilovaných je již za dveřmi. Máte však již pro svou drahou polovičku připravenou nějakou drobnost, kterou ji svou náklonnost vyjádříte? Že ne? Pak pro vás máme poměrně lákavou nabídku.

Alza spustila před pár dny svou valentýnskou akci, díky které můžete získat opravdu zajímavé ceny. Jediné, co musíte pro výhru udělat, je nakoupit nad 1000 korun, zaregistrovat se do soutěže a doufat, že se na vás usměje štěstí. Jelikož se však každý den losuje devětkrát, je vaše šance na výhru poměrně velká.

A o co že se vlastně hraje? Hlavní cenou je každý den poukaz na Slevomat v hodnotě 10 000 korun, za který si můžete pořídit zájezd dle vlastního výběru. Vaší drahou polovičku tak můžete potěšit například pár dny v Benátkách či výletem do Paříže, kterým jistě také nepohrdne. Ani další ceny v soutěži však nejsou špatné. Třikrát denně totiž můžete od Alzy získat poukaz v hodnotě 5000 korun na nákup dle vašeho výběru, pětkrát denně se pak losuje o poukaz s hodnotou 2000 korun.

Pokud jste tedy nad nákupem elektroniky přemýšleli a zároveň byste rádi potěšili svou drahou polovičku nějakým hezkým dárkem, můžete zkusit štěstí právě na Alze. Dárkem, který byste od ní mohli dostat za nákup, který byste beztak stejně učinili, totiž rozhodně bodne.

alza valentyn

Dnes nejčtenější

.