Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Device Space
Device Space je skvělá utilita, díky které můžete snadno a rychle zjistit poměr využitého, volného a celkového úložiště na vašem iOS zařízení. Aplikace vám rovněž dokáže poskytnout informace, týkající se verze operačního systému, velikosti displeje a řadu dalších – to vše přehledně na jednom místě.

[appbox appstore id615402046 oldprice=“29Kč“]

BetterTube
Better Tube je aplikace, dříve známá pod jménem Media Burner. S její pomocí můžete přidávat do fronty pro přehrání libovolný počet videí a seznam spravovat. Aplikace umožňuje několik režimů přehrávání a nabízí také možnost uložení videí do vašeho zařízení pro pozdější přehrání.

[appbox appstore id411372503 oldprice=“89Kč“]

Easy Spending
Díky této aplikaci okamžitě zjistíte, jakým směrem jdou vaše peníze a lehce tak můžete převzít kontrolu nad svými financemi. Easy Spending Expense je prostou a efektivní aplikací, která funguje jako denní správce vašich výdajů. Aplikace nabízí možnost monitorovat výdaje i příjmy a ochranu za pomocí hesla. Aplikace vám také umožní nastavit si měsíční připomínání zaplacení účtů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id459019300 oldprice=“29Kč“]

TextVideo
Jak název napovídá, aplikace TextVideo vám nabízí jednoduchý, rychlý a spolehlivý způsob přidání jakéhokoliv textu do vašich videí. V nabídce jsou doslova stovky nejrůznějších fontů, efektů přechodu i animace, možnosti střihu videa a dalších základních úprav nebo přidání hudby do pozadí.

[appbox appstore id947689845 oldprice=“89Kč“]

Check My Device
S aplikací Check My Device budete mít vždy podrobný přehled o stavu a fungování vašeho iOS zařízení. Aplikace nabízí například nejrůznější testy displeje, funkcí (Touch ID, kompas, akcelerometr a další), test mikrofonu, fotoaparátu i reproduktoru, test konektivity a řadu dalších užitečných testů.

[appbox appstore id1296632315 oldprice=“29Kč“]

AfterFrame 365 Pro
Vylepšete své fotografie za pomoci aplikace After Frame 365 pro iOS. Nabízí více než 180 netradičních rámečků, včetně těch pro koláže, 150 uměleckých filtrů, 599 stylových samolepek a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1121910830 oldprice=“89Kč“]

Mystery of Fortune 2
Mystery of Fortune 2 je osmou epizodou Fortune Chronicle Episodes. Jedná se o oficiální pokračování SRPG Mystery of Fortune (2014). Prozkoumejte kobky se svou vlastní armádou a pokuste se být co nejničivější. Hra nabízí 25 jednotek a více než 35 příšer.

[appbox appstore id1134835650 oldprice=“29Kč“]

Aurum – Hexa Puzzle
Aurum (latinsky „zlato“) je jednoduchá, extrémně návyková a zábavná puzzle hra, u které se skvěle zrelaxujete. Vaším úkolem bude řadit šestiúhelníky na herním poli a získávat tak body a superschopnosti. Aplikace podporuje ukládání do iCloudu a synchronizaci s Game Center.

[appbox appstore  id1092823132 oldprice=“59Kč“]

ios aplikace apps FB 33

Dnes nejčtenější

.