Zavřít reklamu

Apple v pátek odstartoval předobjednávky na HomePod, který však bude dostupný prozatím pouze ve Spojených státech amerických, Austrálii a Velké Británii. Potom v sobotu zveřejnil na svém YouTube kanálu první reklamy, které nazval Bass, Beat, DistortionEqualizer.

Všechny čtyři patnáctisekundové reklamní spoty zobrazují slovo HomePod různými animovanými způsoby, přičemž skutečný reproduktor se v klipu objeví jen na chvíli. Apple zdůrazňuje, že zájemci si mohou zařízení předobjednat, než se začne oficiálně prodávat 9. února. Apple prezentuje HomePod jako průlomový reproduktor a jako prvního inteligentního domácího asistenta.

Podívejte se na jednotlivá reklamní videa:

https://youtu.be/bt2A5FuaVLY

https://youtu.be/45zPQ3fNIUs

https://youtu.be/t9WTrzEkCSk

https://youtu.be/5htW8mi7rnE

Apple představil HomePod na červnové konferenci pro vývojáře WWDC 2017, přičemž tehdy cupertinská společnost přislíbila, že do prodeje se inteligentní reproduktor dostane v prosinci. Ale nakonec Apple oznámil, že zahájení prodeje posunuje, protože potřebuje více času na to, aby připravil HomePod na prodej.

HomePod poslouží ke streamování hudby přes Apple Music, ale také umožní uživatelům posílat zprávy, nastavovat budík, přehrávat podesty, kontrolovat zprávy, ovládat doplňky inteligentní domácnosti, aniž by potřebovali iPhone.

homepod fb

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.