Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Live Wallpaper Jungle
Rádi střídáte „živé“ tapety na vašem iPhonu? Vyzkoušejte novou aplikaci Live Wallpaper Jungle, která rozhýbe displej vašeho telefonu stylovými live tapetami v HD kvalitě. Abyste si mohli vychutnat live tapetu naplno, potřebujete telefon s funkcí 3D Touch – na starších modelech budou tapety nepohyblivé.

[appbox appstore id1329714599]

Video Editor
Aplikace VideoEditor vám umožní vytvářet úžasné filmy z vašich videosouborů. Během několika málo minut můžete vykonat profesionální práci a posunout úpravu videí na vyšší úroveň. Aplikace je skvělá jak pro osobní, tak i pro marketingové účely. Umožňuje slučování, ořezávání, rotaci a další úpravy videí.

[appbox appstore id1337055541]

Thumper: Pocket Edition
Naskočte na dráhu a nechte se unášet zběsilým tempem. Thumper nabízí skvělou akci, závratnou rychlost a doslova hodiny adrenalinové zábavy. V devíti zběsilých úrovních se kromě jiného budete muset utkat i s mocnými bossy a řadou překážek.

[appbox appstore id1287138671]

Knife Hit
Máte rádi výzvy? Vyzkoušejte novou, zábavnou hru Knife Hit. Vezměte na sebe roli vrhače nožů, pokuste se za všech okolností trefit cíl a odemkněte další skvělé nože. Na konci každého pátého levelu na vás čeká boss – porazíte všechny?

[appbox appstore id1336527043]

Pixel Art: Color by Number
Potřebujete se odreagovat a klasické antistresové omalovánky nejsou vaším šálkem kávy? Vyzkoušejte populární vybarvování podle čísel. Pixel Art: Color by Number je zábavná aplikace pro uživatele všech věkových kategorií. Užívejte si vybarvování stovek pixelových obrázků.

[appbox appstore id1327347543]

Tactical Monsters Rumble Idea
Zbrusu nová tahová taktická hra slibuje spoustu zábavy, zážitků i napětí. Objevíte v ní monstra a příšery, se kterými jste se dosud možná ani nesetkali. Je libo Frankensteinovo monstrum, medúzu nebo mumii? Každé z monster má své jedinečné schopnosti, kterých je potřeba náležitě využít.

[appbox appstore id1260138998]

iOS Apps 30817

Dnes nejčtenější

.