Zavřít reklamu

Někteří zákazníci, kteří si předobjednali iPhone X mezi prvními, byli informování, že doprava tohoto nového zařízení bude trvat v rozmezí jednoho až dvou týdnů. Pár šťastlivců si na webu Apple všimlo, že jejich datum dodání bylo aktualizováno na 3. listopadu, tedy den, kdy se iPhone X začne oficiálně prodávat.

iPhone X:

 

Jeden z čtenářů MacRumors si předobjednal 256GB iPhone X v provedení Space Gray. Původně mu bylo oznámeno, že se na jeho nový iPhone může těšit v rozmezí 10. až 17. listopadu. Během jednoho dne ale bylo jeho datum dodání aktualizováno na 3. listopadu:

„Moje objednávka iPhonu X byla odeslána přesně ve 12:01 (PDT). Původně byl odhad dodání mezi 10. až 17. listopadem. Nedávno bylo datum na stránkách Apple aktualizováno na 3. listopadu. Myslím si, že zákazníci, kteří si iPhone X objednali v podobný čas jako já, se můžou těšit na dřívější dodání.“

Tato zpráva je také dobrá pro ty, kteří mají dodací dobu delší než tři týdny. Apple na objednávkách pracuje velice rychle a i tato doba dodání by se mohla změnit k lepšímu. Pokud byste se rozhodli, že si dnes koupíte iPhone X, odhadované dodací lhůty jsou cca 5 – 6 týdnů.

Apple také oznámil, že bude několik iPhonů X k dispozici přímo v jeho kamenných obchodech v den oficiálního zahájení prodeje. Takže pro ty, co nechtějí čekat, než jim nový iPhone přijde nebo jen nestihli si jej předobjednat, nezbývá nic jiného, než si v den zahájení prodeje přivstanout a snažit se být mezi prvními ve frontě.

iPhone-X-In-Hand FB

Zdroj: macrumors.com

Dnes nejčtenější

.