Zavřít reklamu

Jeden z nejlepších e-mailových klientů pro macOS a iOS, aplikace Spark, dnes dostala významnou aktualizaci, který přináší funkce „Odeslat později“ a „Následné připomenutí“, které cílí především na profesionály, ale mohou přijít vhod i běžným uživatelům.

Funkce Odeslat později funguje přesně tak, jak její označení napovídá. E-mailovou zprávu můžete sepsat třeba okolo půlnoci, ale naplánovat ji tak, aby se ve skutečnosti sama odeslala až ráno. Díky tomu ji tak příjemce obdrží v momentě, kdy už je v práci a vyřizuje e-maily, čímž se zvyšuje pravděpodobnost, že bude právě vašemu e-mailu věnovat ihned pozornost.

Druhá funkce Následné připomenutí pak přijde vhod zejména těm, kteří denně odešlou třeba několik desítek e-mailů a následně už nezjistí, že jim na některé z nich příjemci vůbec neodepsali. Se zmiňovanou funkcí si můžete nastavit, aby vás Spark upozornil například za 2 dny, že na zprávu nebylo odpovězeno a vy tak na ni nezapomenete.

Spark je pro iOS i pro Mac ke stažení zcela zdarma a v současné době se jedná skutečně o jeden z nejlepších e-mailových klientů pro Apple platformu. Sám aplikaci využívám na obou systémech a nemohu si ji vynachválit. Verzi pro Mac si můžete stáhnout zde, aplikaci pro iOS pak zde. Využít můžete i widgety níže.

macOS

[appbox simple appstore id1176895641]

iOS

[appbox simple appstore id997102246]

 

Spark

Dnes nejčtenější

.