Zavřít reklamu

Občas se najde člověk, který by dokázal udělat i nemožné, aby dostal nejnovější vlajkovou loď cupertinské společnosti. Své by o tom mohl vykládat dvacetiletý rodák z Phoenixu, který si nechal vytetovat na ruku logo telekomunikační společnosti T-Mobile, protože chtěl získat iPhone 8. Začalo to nevinným vtípkem na Twitteru.

Philip Harrison na Twitteru vyzval CEO amerického T-Mobilu Johna Legereho na trochu uletěnou sázku. Poté, co Legere souhlasil, Harrison začal hledat tetovací salon, ve kterém by mu logo mobilního operátora vytetovali na předloktí. Pravděpodobně si šéf telekomunikačního giganta uvědomil, že Harrison bude do konce jeho života jakýmsi chodícím reklamním bannerem.

„Moje přítelkyně mi řekla, abych si dal tetování přímo sem (ukazuje na jeho horní biceps), že je to místo, které budete moct skrýt a které zároveň všichni uvidí,“ řekl Harrison. „Vím, že to může znít bláznivě, ale já vždy dodržím slovo.“ Harrison přislíbil, že si nechá vytetovat logo na předloktí, a tak se také stalo.

Harrison purpurové téčko vyfotil a pochlubil se jím na Twitteru pod hastagem #TattooForPhilip. V příspěvku uvedl, že svůj slib dodržel. Legere se rozhodl úsilí mladíka skutečně odměnit, a tak mu dal zdarma iPhone 8. „Pěkné tetování!! Dostaneš iPhone,“ pochválil ho Legere.

Spousta lidí kroutí hlavou nad tím, proč si neřekl o dražší iPhone X, ale zdá se, že Harrison je nenáročný a stačí mu iPhone 8.

harrison fb

Zdroj: iDropNews

Dnes nejčtenější

.