Zavřít reklamu

Produkty společnosti Apple se většinou vyznačují jednoduchým, geniálním designem, který není třeba jakkoli dozdobovat – snad jen s výjimkou krytů a obalů, plnících spíše praktickou funkci. Bezdrátová sluchátka AirPods se také nesou v duchu jablečného minimalismu – ale i u nich máte nyní možnost individuálního, barevnějšího designu.

Samolepky SlickWraps pro AirPods od Applu jsou skvělou kombinací trvanlivosti a variability. Díky skvěle vyvinutému materiálu je jejich aplikace i odstranění rychlou, čistou záležitostí, která vám umožní měnit design svých sluchátek tak často, jak se vám zachce. Funkce samolepek se ale neomezuje jen na design. SlickWraps chrání vaše AirPods před opotřebením běžným používáním a zlepšují jejich odolnost – to vše ve stylu, který si sami vyberete.

Snímek obrazovky 2017-08-19 v 13.36.36

Je libo vlastní design?

Design obalů a samolepek si můžete ale také navrhnout zcela sami, a to včetně barvy, fotografie či textu. SlickWraps nabízí individuální design pro smartphony s iOS i OS Android, herní konzole, tablety, laptopy, a dokonce i populární fidget spinnery.

V současné době nabízí SlickWraps samolepky pro AirPods v několika strukturách, počínaje dřevěnou, přes kamennou až po koženou. U většiny struktur mají zákazníci na výběr hned z několika různých barevných variant. Slickwraps nabízí kromě samolepek na AirPods řadu dalších designových a ochranných prvků a doplňků. Firma se specializuje na smartphony a další drobnou elektroniku a snaží se poskytovat co nejkvalitnější materiály za snesitelné ceny. Společnost SlickWraps centralizuje svou výrobu ve Spojených státech a zakládá si na tom, aby drtivou většinu materiálů odebírala od místních poskytovatelů.

C2AxdHrUQAAMJoG

 

 

Dnes nejčtenější

.