Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

4K Converter
4K Ultra HD video má čtyřikrát vyšší rozlišení než 1080pHD. Ale co si počít, když váš videopřehrávač nepodporuje 4K? Poslouží vám 4K Converter – software, který převede vaše nahrané či stažené soubory ve formátech jako MP4, HD AVI, HD MP4, WMV, MOV a další.

[appbox appstore id994076648 oldprice=“549Kč“]

Any Ringtone Maker
Any Ringtone Maker vám umožní vytvořit si vlastní unikátní vyzváněcí tón z audio souborů pro většinu modelů iPhonů a přizpůsobí ho na míru vašim potřebám. Vyzváněcí tón si můžete dle libosti sestříhat.

[appbox appstore id1102188505 oldprice=“299Kč“]

Gizmonitor
Gizmonitor je jednoduchý, ale výkonný monitorovací systém pro operační systémy Yosemite, El Capitan a Sierra.  is a simple, yet powerful monitoring system for macOS Yosemite, El Capitan and Sierra. Zobrazuje využití hlavních zdrojů vašeho Macu přímo v Oznamovacím centru.

[appbox appstore id982697962 oldprice=“29Kč“]

Pic Star App Filters
Pic Star App Filters je aplikace, která vám nabídne řadu skvělých filtrů a efektů pro vaše fotografie. Na výběr máte z více než stovky rozdílných filtrů, v aplikaci můžete také upravovat vlastnosti fotografií.

[appbox appstore id1257755608 oldprice=“349Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Total War: WARHAMMER

[appbox steam simple oldprice=59,99€]

Pixel Shopkeeper

[appbox steam simple oldprice=7,99€]

Dawn of War II

[appbox steam simple oldprice=9,99€]

Tricky Towers

[appbox steam simple oldprice=14,99€]

Mac Apps 21718

Dnes nejčtenější

.