Zavřít reklamu

Apple už má na svém kontě nespočetné množství patentů, některé dokonale zapadají do repertoáru firmy, ale některé jsou úplně mimo mísu. Před několika týdny cupertinská společnost překvapila například tím, že si nechala patentovat obal na pizzu. Ne, skutečně to nebyl první apríl.

Americký patentový úřad dnes zveřejnil dalších 43 patentů, které si Apple připsal na svůj seznam. Vedle ostatních je velice zajímavý patent po číslem 9,699,546 naznačující, co přinesou budoucí AirPods. Podle patentu by měla bezdrátová sluchátka disponovat biometrickými senzory. Apple získal také patenty vztahující se k sluchátkům Beats či iPhonu 6.

Podívejte se na seznam patentů, které Apple dnes získal:

Ale to by nebyl Apple, kdyby se v sérii desítek patentů neobjevil nějaký netradiční či zvláštní patent. Apple už v únoru 2015 získal patent zvaný Apple Electric Car, Inc. Showed up in Today’s Granted Patents. A dnes kalifornský gigant opět získal pod číslem 9,967,540 stejný patent pod názvem Golf scoring, marketing and reporting system and method of operation.

V galerii narazíte na trochu bizarní fotografii, na které je v pravé části Steve Wozniak s investorem a v levé části golfový vozík se zlatým logem nakousnutého jablíčka. Golfový vozík pojmenovaný iProCar disponuje dokonce iPadem, na kterém se zobrazuje skóre.

Že by autonomní golfový vozík nahradil Project Titan, od kterého Apple upustil? Sice je to nepravděpodobné, nicméně člověk nikdy neví, s čím Apple překvapí.

iprocar fb

Dnes nejčtenější

.