Zavřít reklamu

Apple čas od času potěší své zákazníky tím, že nejen v internetovém obchodě, ale také v maloobchodních prodejnách zlevní některé produkty, zejména příslušenství. V listopadu loňského roku se rozhodl zlevnit například USB-C kabely, adaptéry a další doplňky, potom se k nabídce zlevněných produktů přidaly i Ultrafine 5K monitory od LG, přičemž tyto slevové akce trvaly až do konce března letošního roku. V online Apple Storu, bohužel zatím jen v USA, se objevila další specialita, a to renovovaná Apple Pencil s cenovkou 85 USD.

Úplně nová Apple Pencil stojí 99 USD, ale zákazníci, kteří se uspokojí s renovovanou variantou, ušetří 14 USD. Stejně jako u všech renovovaných produktů, tak i u Apple Pencil cupertinská společnost zdůrazňuje, že tužky prošly „náročným“ procesem renovace. Je však nutno počítat s tím, že zařízení označená Apple Refurbished (v češtině renovováno u Applu) mají záruku na výrobní vady jeden rok.

I když je to poprvé, kdy Apple snížil cenu Apple Pencil, už v minulosti jste mohli několikrát zaznamenat, že ostatní maloobchodníci nabízeli Apple Pencil za nižší cenu, a to v úplně novém stavu. Takový Amazon dříve prodával Apple Pencil za 85 USD.

Pokud jste o renovovaných produktech ještě nic neslyšeli, potom vám ještě o nich něco řekneme. Jedná se o produkty, které Apple vykoupí oficiální cestou a uvede do původního stavu na certifikovaných výrobních linkách. K dostání jsou například i renovované telefony iPhone, jež mají vždy vyměněný displej bez škrábanců a novou baterii, a tak je přístroj jako nový. Nicméně někoho může odradit jednoletá záruka.

apple-pencil-fb

Dnes nejčtenější

.