Zavřít reklamu

Apple pustil před malou chvílí do světa druhou beta verzi systému iOS 10.3.3. Tato aktualizace se však týká zatím jen registrovaných vývojářů. Ti si první beta verzi stahovali teprve před dvěma týdny.

První beta verze neobsahovala žádné významné funkce nebo výrazné opravy chyb. Vypadá to tedy, že aktualizace na iOS 10. 3. 3 bude velmi podobná verzi 10. 2. 2. Ta totiž též nepřinesla žádná výrazná vylepšení. Paradoxně však přinesla problém s výdrží baterie, na který si mnoho uživatelů stěžuje.

Zřejmě jedna z posledních verzí iOS 10

iOS 10.3. 3 by mohla být jednou z posledních aktualizací systému iOS 10. Apple se totiž pravděpodobně začne upínat na nově vznikající iOS 11, který vyjde ve finální verzi už na podzim. iOS 11 bude představen už na nadcházející WWDC, která se koná 5. června. V dalších měsících se pak bude ladit finální verze.

 

Pokud stále máte ve svém zařízení vývojářský profil, pak se vám iOS 10.3.3 beta 2 ukáže v Nastavení –> Obecné –> Aktualizace softwaru. V opačném případě se můžete zaregistrovat na vývojářském webu, zaplatit poplatek a začít testovat. Lze však předpokládat, že jablečná společnost uvolní veřejnou beta verzi už za pár dní. Tu už budete moci testovat dokonce zdarma, stačí se jen zaregistrovat na jejich webu. Do svého iPhonu či iPadu pak přidáte jen testovací Public beta profil a máte hotovo.

ios10.3.3

Dnes nejčtenější

.