Zavřít reklamu

Dlouho očekávaný iPhone 8 není jediným zařízením od Applu, o kterém se v posledních týdnech permanentně píše. Ještě dříve by měly dorazit také nové „profesionální“ iPady, které by měl Apple představit v nejbližších týdnech či měsících. Dnes se na webu objevily snímky prvních obalů, díky kterým si můžeme udělat poměrně jasnou představu o tom, co nás v nových iPadech Pro vlastně čeká. Nově zveřejněné obrázky se týkají obalů pro 10,5 a 12,9″ iPad Pro.

Z podoby krytu je patrné, že se dočkáme několika změn v exteriéru. Tou nejzásadnější by měla být duální, vertikálně uložená kamera, po vzoru iPhonu 8. Oba obaly mají adekvátně vyvedenou perforaci pro čočky fotoaparátu. Další změnou bude umístění mikrofonu, které bude nově uprostřed horní hrany iPadu. Obaly obsahují také čtyři velké perforace pro reproduktory, můžeme tedy očekávat čtveřici stereo reproduktorů s tím, že dva budou na horní a dva na spodní hraně zařízení.

Umístění Lightning portu by mělo být totožné, jako na ostatních modelech. Součástí obalu je také držadlo na Apple Pencil, to ovšem nemá s designem iPadu jako takovým nic společného. Jak se zdá, nový iPad Pro (v obou velikostech) si ponechá tradiční 3,5mm audio konektor, stejně jako power button na svém původním místě. Na stejné pozici zůstávají také tlačítka pro úpravu hlasitosti. Očekává se, že Apple nové iPady představí na blížící se WWDC.

ipad-pro-cases-1-800x553

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.