Zavřít reklamu

Americká společnost Nike dnes představila čtyři nové řemínky pro Apple Watch Nike+, které dokonale ladí s kolekcí obuvi Nike Air VaporMax Flyknit „Day to Night“. Výrobce sportovního oblečení a doplňků uvedl, že barvy řemínků a bot jsou inspirovány barvami, které můžete spatřit od rána do večera na obloze. Pokud tedy nosíte na zápěstí Apple Watch Nike+ a pokud plánujete obohatit sbírku svých bot o jeden pár z nové kolekce značky Nike, potom nezapomeňte nové tenisky sladit i s řemínkem hodinek.

Nike_Vapormax_DTN_Direction2_Full_Set_16x9_native_1600

Stejně jako předchozí řemínky pro Apple Watch Nike+, tak i tyto jsou vyrobeny z pružného materiálu, který používá i samotný Apple u vlastních sportovních řemínků. Ale rozdíl je v tom, že řemínky pro řadu Nike+ se pyšní perforovaným designem pro ventilaci a odvádění potu. Před nedávnem jsme vás informovali o tom, že výsledkem spolupráce společností Nike a Apple jsou exkluzivní Apple Watch NikeLab, jejichž prodej začal v dubnu letošního roku. Zatímco první Apple Watch Nike+ spatřily světlo světa v září loňského roku.

Dnes představené řemínky začne Nike prodávat od 1. června ve svém internetovém obchodu nike.com a ve vybraných kamenných prodejnách Nike. Dále společnost uvedla, že řemínky budou k dostání také na Apple.com, v maloobchodních prodejnách Applu, u autorizovaných prodejců a ve speciálních obchodních domech, a to také začátkem příštího měsíce. Cena za jeden sportovní náramek v novém odstínu bude 49 dolarů. A cena běžeckých bot, jejichž prodej začíná ve stejný den jako řemínky pro Apple Watch Nike+, je 190 dolarů.

apple watch nike fb

Dnes nejčtenější

.