Zavřít reklamu

V současné době netrpělivě čekáme na to, zda Apple představí očekávaný 10,5palcový iPad Pro na červnové konferenci WWDC. Sonny Dickson chtěl trochu odlehčit napětí, a proto se s fanoušky cupertinské společnost podělil o snímky plně funkčního prototypu prvního iPadu.

Určitě vás nepřekvapí to, že Apple před oficiálním představením nějakého zařízení testuje několik jeho konceptů. Stejně tomu bylo i při navrhování první generace iPadu. Úplně první prototyp iPadu 1 byl sestrojen v roce 2010, přičemž v jeho přední části se nachází sériové číslo vývojáře a v zadní části vedle loga štítky s podrobnějšími informacemi o přístroji. První prototyp iPadu byl podle majitele objeven před několika lety v Bay Area.

Toto je první prototyp iPadu z roku 2010:

Podle předního analytika Ming-Chi Kua z KGI Securities je více než 70procentní šance, že Apple představí 10,5palcový iPad Pro už příští měsíc na konferenci WWDC. Pravděpodobně se bude jednat o zařízení tvarově podobné současnému 9,7palcovému modelu s tím rozdílem, že bude mít užší rámy, protože současným trendem jsou displeje od okraje k okraji.

ipad 1 fb

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.