Zavřít reklamu

Stahovat na iPhonu nebo iPadu videa z YouTube vždy bylo trochu komplikované. U nás prozatím oficiální aplikace neumožňuje ukládat si videa pro sledování v offline režimu, a tak neustále vymýšlíme různé triky, jak toho docílit prostřednictvím jiné aplikace. Pro někoho ovšem může být problém, že video zůstane jen v aplikaci, přes kterou jste jej stáhli. Dnes si ale ukážeme způsob, jak stahovat videa z YouTube přímo do Galerie, kde bude společně s fotografiemi a ostatními videi, které jste pořídili iPhonem.

Za vším stojí aplikace YouTube++ a předem vás musím upozornit, že se jedná o modifikovanou verzi originální aplikace a tudíž je neoficiální a nelze ji tak stáhnout z App Store. Nicméně je skutečně užitečná a umožňuje vám nejenom si prohlížet videa úplně stejně jako skrze originální YouTube aplikaci, ale navíc je i stahovat, a to přímo do galerie. K jejímu nainstalování budete kromě telefonu a Lightning kabelu potřebovat ještě PC nebo Mac. A vzhledem k tomu, že se jedná o neoficiální aplikaci, tak ji stahujete a instalujete do svého zařízení na vlastní zodpovědnost.

Kromě stahování videí pro offline přehrávání toho ale YouTube++ umí mnohem víc. V první řadě vás jistě potěší, že blokuje reklamy před videem. Samozřejmě také umožňuje přehrávat videa na pozadí, když aplikaci shodíte. Můžete v ní ale také ovládat rychlost přehrávání nebo snadno posouvat videa dopředu a dozadu o libovolný počet vteřin, který si v nastavení určíte. YouTube++ také odstraňuje věková omezení u videí, umožňuje nastavit automatické opakování přehrávání stejného videa nebo taky nastavit výchozí kvalitu videí.

Jak nainstalovat YouTube++ do iPhonu nebo iPadu

  1. Odinstalujte oficiální YouTube aplikaci ze svého iOS zařízení
  2. Do PC nebo Macu si odtud stáhněte YouTube++ aplikaci a odtud Cydia Impactor
  3. Připojte iPhone nebo iPad kabelem k PC či Macu a spusťte Cydia Impactor
  4. Přetáhněte YouTube++ do okna Cydia Impactoru
  5. Budete vyzváni k vyplnění Apple ID a hesla, které aplikace odešle jen ke schválení Applu. Pokud ale aplikaci nevěříte, můžete si na stránkách appleid.apple.com vytvořit nové Apple ID a to poté vyplnit
  6. Jakmile Cydia Impactor oznámí, že je YouTube++ nainstalovaný, je potřeba navštívit Nastavení –> Obecné –> Správa zařízení, zde kliknout na aplikaci s názvem podle vyplněného Apple ID, zvolit Důvěřovat vývojáři … a znovu potvrdit.
  7. Nyní už můžete aplikaci spustit

Jak z YouTube stahovat videa přímo do galerie

  1. Spusťte YouTube++
  2. Vyhledejte video, které chcete stáhnout
  3. Pod videem klikněte na Uložit
  4. Zvolte Save With ++
  5. Zvolte si rozlišení, ve kterém chcete video stáhnout
  6. Shoďte video a dole zvolte poslední záložku Downloads
  7. U staženého videa klikněte na tři tečky a zvolte Save to Camera Roll
  8. Nyní už video najdete v aplikaci Fotky

Jedinou nevýhodou je, že aplikace zobrazuje malý reklamní banner v dolní části obrazovky. Ten však můžete na týden a půl odstranit, když v nastavení aplikaci kliknete vpravo nahoře na srdíčko a odtud o aplikaci tweetnete na svůj profil. Pokud budete chtít reklamu odstranit permanentně, pak stačí vývojářům poslat malý donate na PayPal.

YouTube download FB

 

Dnes nejčtenější

.