Zavřít reklamu

Oblíbená streamovací služba Spotify doposud nebyla dostupná na Apple Watch, a proto se developer Andrew Chang rozhodl vyvinout vlastní aplikaci. Sice ji první pojmenoval jako Spotty, ale později tento název musel změnit na Snowy kvůli námitkám švédské firmy ohledně autorských práv.

„Jsem nadšený, že můžu oznámit, že budu úzce spolupracovat se Spotify na tom, aby se Snowy stal součástí oficiální appky Spotify pro iOS,“ uvedl Andrew Chang na Redditu. „SDK aplikace Spotify umožnily vyvinout Snowy, nicméně už se nemůžu dočkat toho, až aplikaci za pomoci odborných zkušeností a nástrojů ve Spotify posunu na vyšší úroveň.“

Aplikace Snowy se však do App Store ještě nedostala kvůli výše zmíněným námitkám ohledně autorských práv a kvůli tomu, že se rozhraní příliš podobalo aplikaci Spotify.

Vývojář neprozradil oficiální datum vydání, ani specifické rysy. Nicméně na stránkách aplikace Snowy je uvedeno, že měla podporovat Siri i různé kompilace. A její velkou výhodou mělo být, že by se daly písničky přehrávat i v offline režimu, protože by se uložily do mezipaměti. Poslouchat hudbu byste tak mohli přes Spotify, i když necháte iPhone doma.

Spotify má nyní více než 50 milionů předplatitelů a Apple Music je hned za ním s 20 miliony předplatiteli.

apple watch fb

Zdroj: Apple Insider

Dnes nejčtenější

.