Zavřít reklamu

První nové iPady se dostávají do rukou recenzentům a na světlo světa tak vystávají nové informace o tom, jaký nástupce Airu 2. generace vlastně je. Včera jsme vás informovali o tom, jak nový iPad vypadá uvnitř, díky detailnímu pohledu pod kapotu, za kterým stál iFixit. Ti svým rozborem včera neskončili. Přes noc se na YouTube objevilo video z celého procesu a nově také potvrdili, že je displej v novém iPadu opravdu o 44% světlejší než ten, co se nacházel v Airu 1. generace.

Na videu níže se můžete podívat na to, jak nový iPad vypadá uvnitř. V podstatě se jedná o velmi lehce modifikovaný první Air, který dostal jen silnější procesor A9 a více RAM. Autoři videa se dokonce snaží k novému tělu připojit displejovou jednotku z Airu 1. generace a vše funguje jak má (kromě absence Touch ID). Zpět ovšem k displeji nového modelu.

Apple se ve specifikacích chlubí tím, že novinka nabízí až o 44% světlejší displej, než byl v prvním iPadu Air. První recenzenti tomuto prohlášení příliš nevěřili, neboť jim displej takto jasný nepřišel. V iFixitu jej ovšem pořádně otestovali a jak se zdá, opravdu to tak je. Oproti Airu 2. generace je pak displej jasnější ještě více. Displej druhého Airu byl totiž poměrně tmavý (až o 10% oproti Airu 1) kvůli antireflexivní vrstvě, kterou však nový iPad nemá.

New iPad FB

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.