Zavřít reklamu

Měsíc březen ubíhá mílovými kroky a pomalu ale jistě se tak blíží první konference Applu, která se uskuteční v tomto kalendářním roce. Podle posledních spekulací bychom se jí měli dočkat už příští týden a jak se zdá, o hlavní hvězdu večera nebude nouze.

Hlavním tahákem jarní keynote by měl být nový 10,5″ iPad Pro, který by měl nabídnout to nejlepší, co v tomto segmentu Apple momentálně dokáže. S informací o představení nové vlajkové lodi v segmentu iPadů přišel server DigiTimes. Podle nich Apple urychlil produkci a nová vlajková loď tak bude k dostání o nějaké dva měsíce dříve, než se původně spekulovalo.

Na základě toho jej může Apple v pohodě představit na keynote, která by  také mohla být teoreticky první, jež se uskuteční v nových prostorách Apple Campusu, resp. Apple Parku. Tato informace však zatím potvrzená není, jelikož Steve Jobs Theatre by mělo být otevřeno až „v průběhu roku“, zatímco Apple Park jako takový již v dubnu.

Ve finále to vše bude záviset na tom, kdy se keynote uskuteční. Pokud se jí opravdu dočkáme již příští týden, prezentace uvnitř Steve Jobs Theatre asi neklapne. Pokud by Apple s konferencí čekal až do dubna, pravděpodobnost se zvyšuje. Jediné co víme je to, že si pro nás Apple chystá celou řadu nových produktů, kterým bude vévodit nový špičkový 10,5″ iPad Pro.

New iPad Pro 2 FB

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.