Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Widget Calendar
Pokud chcete, aby se váš kalendář objevil v oznamovacím centru, tak Widget Calendar vám rozhodně pomůže. V momentě, kdy dolů stáhnete oznamovací centrum, tak uvidíte, zda dnes nebo v následujících dnech/týdnech máte něco poznamenaného v kalendáři.

[appbox appstore id922436277 oldprice=“0,99€“]

Splashtop
Splashtop je tou nejjednodušší a nejrychlejší cestou, jak si zpřístupnit váš Mac či počítač přímo z vašeho iPhonu, iPadu či iPodu. Můžete lehce editovat dokumenty Microsoft Office a PDF soubory a prohlížet web za použití Chromu, Firefox s podporou Java i Flash. Prostě si strčte váš Mac do kapsy.

[appbox appstore id561386772 oldprice=“2,99€“]

Reminder
Chcete si zkontrolovat všechny připomínky, aniž byste museli odemykat své zařízení? Reminders vám lehce umožní zobrazit své připomínky v notifikačním centru. Samozřejmě uvidíte, jak dlouho potrvá než vám připomínka vyprší, nabízí možnost přepínat mezi skupinami připomínek a mnoho dalšího. V případě, že nemáte paměť jako slon, tak by vám aplikace mohla pomoci.

[appbox appstore id953906381 oldprice=“1,99€“]

BlackCam
BlackCam vám pomůže vytvořit strhující černobílé fotografie, které zaujmou každého. Aplikace je velmi snadno použitelná, nabízí různé filtry, které se ukazují na obrazovce v momentě, kdy fotíte.

[appbox appstore id943901190 oldprice=“1,99€“]

Paper Keyboard
Jste už unaveni psaním na obrazovku vašeho iPhonu? Zapomeňte na bluetooth, použijte papír. Stačí si vytisknout určitý PDF dokument a využít ho jako klávesnici. Jak? Postavte iPhone na vyznačené místo na papír a kamera fotoaparátu detekuje vaše prsty za pomocí určitého algoritmu. Můžete hrát hry, chatovat s přáteli, posílat emaily – prostě cokoliv.

Recenze uživatele:
,,?????“

[appbox appstore id715319520 oldprice=“0,99€“]

Zen Sketch
Zen Sketch je aplikace na pomezí poznámkového bloku a kreslící aplikace. Všechny vaše poznámky mohou být exportovány ve formě obrázků či dokumentů PDF.

[appbox appstore id821233060 oldprice=“1,99€“]

Agenda
Chcete mít neustále přehled o tom, které události vás v nadcházejících dnech čekají? Agenda nabízí widget, který vám bude zobrazovat nadcházející události, které máte zapsané ve svém kalendáři. Aplikace je k dispozici i na Apple Watch.

[appbox appstore id978267867 oldprice=“1,99€“]

Age of Defenders
Age of Defenders nabízí mix Tower Defense a RTS. Ochraňujte svou základnu, vybudujte armádu a vyzvěte své přátele a další hráče. Nechce se vám hrát multiplayer? V tom případě si můžete zvolit singleplayer. Budoucí svět závisí na těžbě Rydanu, což je vzácný zdroj, který lidstvo využívá pro teleport. Hlavní hrdina Joseph žije ve světě, který je ovládán korporací Rydan a bojuje proti rebelům.

Recenze uživatele:
,,Doporučuji. Super hra”

[appbox appstore id960361437 oldprice=“2,99€“]

aapp pexels-photo-341523

Dnes nejčtenější

.