Zavřít reklamu

Aplikace WhatsApp je už několik let na vrcholu nejpoužívanějších komunikačních prostředků pro mobilní zařízení. Z toho vyplývá, že je velmi oblíbenou, za což nejspíš vděčí své hlavně jednoduchosti. Jako konkurenční aplikace nabízí i WhatsApp kromě možnosti posílání zpráv i mnoho doplňkových funkcí, které její použitelnost jen vylepšují. Jednou z takových funkcí je i možnost označit konverzaci zpět jako nepřečtenou i po otevření.

Pokud vám někdo pošle zprávu, vy si ji otevřete, přečtete, ale chcete na ni odpovědět později, můžete si místo nastavení připomenutí jednoduše označit danou zprávu jako nepřečtenou. Díky tomu na sebe sama upozorní zvýrazněním a například i upozorněním na ikoně aplikace. Na druhou stranu můžete učinit i opak a zprávu označit rovnou jako přečtenou bez jejího otevírání. To se může hodin například v tu chvíli, kdy chcete někoho ignorovat a nepotřebujete, aby na sebe zpráva upozorňovala.

Jak v aplikaci WhatsApp označit konverzaci jako nepřečtenou

  1. Spusťte na svém zařízení aplikaci WhatsApp.
  2. Najděte konverzaci, kterou chcete označit jako přečtenou/nepřečtenou a přejeďte na ní prstem zleva doprava.
  3. Klikněte na tlačítko „Nepřečteno“ nebo „Přečtené“.

A to je vše. Konverzace nyní změní svůj status na přečteno nebo nepřečteno a dodatečně se ve druhém případě zobrazí i na ikoně aplikace upozornění, že máte nepřečtenou zprávu, takže si na zprávu vzpomenete i z domovské obrazovky.

whatsapp-fb

Dnes nejčtenější

.