Zavřít reklamu

Leden, únor, březen a duben jsou měsíce, kdy lidé vyrážení na dovolenou a to nejen na tu zimní, užít si na hory, ale také jako i v našem případě někam do tepla. Právě naše zima je v oblastech jako jsou Maledivy, Mauricius, Sri-Lanka nebo Karibik tím nejvhodnějším obdobím, kdy se do těchto destinací vypravit. I letos si sebou samozřejmě vezmeme nějaké ty vychytávky, které otestujeme přímo v terénu. Napadlo nás, že byste sami mohli zmínit produkty, které se na dovolenou u moře hodí a chtěli byste je otestovat. Stejně tak nás iPouzdro.cz vybavilo dvojicí vychytávek pro iPhone 7 a Apple Watch 2. generace, díky kterým nemusíme svůj telefon ani hodinky nechávat na pláži a to ani v případě, kdy budeme trávit ve vodě nebo pod vodou desítky minut.

Pojďme se tedy jen v rychlosti podívat na dvě novinky od společnosti Catalyst a vy přímo na facebooku nebo pod tímto článkem můžete rozhodnout co chcete, abychom na obalech vyzkoušeli a jak je máme otestovat. První vychytávkou je Catalyst for iPhone 7, což je pouzdro, které dokáže ochránit iPhone 7 v hloubce až 10 metrů po neomezeně dlouhou dobu a telefon v něm přežije také pád až ze dvou metrů na tvrdý podklad. Pouzdro navíc umožňuje nabíjení, používání Touch ID a vůbec vše, na co jste u telefonu zvyklí bez jakéhokoli omezení. Navíc na to jakou poskytuje ochranu je poměrně subtilní. Upřímně se už nemohu dočkat až s ním budu „lovit“ vodní želvy a vyzkouším, co skutečně vydrží.

Catalyst-iphone-7-apple-watch-waterproof-case-tech-1

Další vychytávkou je Catalyst for Apple Watch 2. generace. Samotné hodinky sice dokáží odolávat vodě při plavání nebo šnorchlováni, ale s touhle věcí můžete až sto metrů pod hladinu, což sice na jeden nádech dá jedině Herbert Nitsch a podobní blázni, ale pro nás běžné smrtelníky to znamená, že i když budeme mít bombo na zádech, můžeme bez problémů nechat Apple Watch 2 na zápěstí. Hodinky přitom nic neomezuje a funguje jak dotykový displej, tak i veškerá tlačítka. Pokud vás tedy cokoli zajímá, nebojte se zeptat a my to rozhodně otestujeme, zároveň nám můžete doporučit co dalšího si určitě vzít na dovolenou.

Catalyst-iphone-7-apple-watch-waterproof-case-tech-3

Dnes nejčtenější

.