Zavřít reklamu

O projektu s názvem Planet of The Apps se začalo poprvé otevřeně psát loni v červenci. V tubu se spekulovalo o tom, že se Apple chystá k nákupu nějakého Holywoodského studia a že se chtějí stát konkurentem zavedeným službám, jako je například Netflix nebo Amazon Prime. Zástupci společnosti tyto informace vyvrátili ovšem přitom potvrdili, že na nějakých projektech pro Apple TV opravdu pracují. Ještě v průběhu července se pak objevily informace o tom, že probíhá casting do projektu Planet of The Apps.

Další informace se objevila v listopadu a tentokrát se ukázalo, jak celý projekt postupuje kupředu. Minulý pátek se pak na webu objevila zpráva o tom, že je natáčení Planet of The Apps úspěšně ukončené a celý projekt se posouvá do postprodukce.

Nyní se tedy začalo spekulovat o tom, kdy Apple svou novou minisérii představí. Nejreálnějším kandidátem je červnový termín WWDC, ovšem přesně to neví nikdo. Dá se očekávat, že se bude jednat o exkluzivní obsah pro iTunes, případně pro Apple Music (ve formě audio stop).

Planet of The Apps má být jakýmsi mixem reality show a dokumentární minisérie. Bude se zaměřovat na skupinky několika vybraných vývojářů, kteří se budou snažit o vytvoření co nejlepší a nejzajímavější aplikace. Pořad doplní mnoho celebrit ve formě jakýchsi mentorů. Vítězný tým si přijde na 10 milionů dolarů.

planet-of-the-apps-fb

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.