Zavřít reklamu

Může se stát, že najednou přijdete o všechnu svou hudbu v počítači. Naštěstí ji máte stále ve svém iPhonu, ze které ho ji ovšem kvůli uzavřenosti iOS jen tak jednoduše nepřevedete zpět. V tomto případě vám navíc bohužel nepomůže ani iTunes či jiné programy od kalifornské společnosti. Existuje však řešení, pomocí kterého získáte svou hudbu zpět. Vše spočívá v použití jiného programu, který z iOS dokáže hudbu vyexportovat.

Je však důležité, abyste v iTunes na daném počítači vypnuli automatickou synchronizaci, jinak o všechnu hudbu přijdete i v iPhonu. I při vypnuté automatické synchronizaci však po zapojení iPhonu vyskočí okno, které se zeptá, zda chcete daný iPhone s počítačem synchronizovat. V tomto případě tak musíte zvolit ne.

Jak z iPhonu převést hudbu do počítače

  1. Z těchto stránek si stáhněte program pro váš operační systém. Na stránce stačí kliknout na tlačítko Free download.
  2. Program nainstalujte a po jeho spuštění připojte své iOS zařízení k počítači.
  3. Program by měl zařízení okamžitě rozpoznat a zobrazit zkratky pro provádění činností. Klikněte na tlačítko Menu na pravém okraji okna.
  4. Vyberte Audio a klikněte na Music.
  5. Zde uvidíte všechny skladby, které se nachází ve vašem zařízení. Označte všechny, které chcete zkopírovat do počítače.
  6. Nahoře v toolbaru najdete dvě tlačítka. Jedno z nich slouží k uložení do Macu, druhé do iTunes. Druhá možnost uloží skladby rovnou do vaší knihovny v iTunes.
  7. Pokud chcete uložit skladby do počítače, zvolte první možnost a vyberte cestu, kam se má hudba uložit.
  8. Vyčkejte pár sekund a poté zvolte, že chcete pokračovat ve free trial verzi. Po chvíli se všechny skladby uloží do vašeho počítače.

Pokud tedy někdy v budoucnosti přijdete o svou hudbu v počítači, nemusíte si trhat vlasy a smiřovat se s tím, že už ji nikdy neuvidíte. Stačí použít zkušební verzi tohoto programu a během chvíle máte všechny skladby zpět.

mobile-616012_640

Dnes nejčtenější

.