Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Draw in 3d
Draw in 3d je zábavnou aplikací, která vám nabízí možnost kreslit ve 3D. Kreslení je snadné, rychlé, intuitivní a především zábavné.

[appbox appstore id918931659 oldprice=“1,99€“]

Weather Now
Weather Now je interaktivní aplikace, která vám přináší veškeré informace o počasí. Jednoduše přepínejte mezi zvolenými městy. Weather Now nabízí 15ti denní předpověď, mapu srážek, čas východu a západu Slunce a mnoho dalšího. Aplikace vám také poskytne snímky Země, atmosféry, hvězd a Slunce.

[appbox appstore id488674899 oldprice=“3,99€“]

Fonta
Fonta vám umožní vytvářet unikátní obrázky za pomocí speciálních efektů. Lehce přidejte ke svým oblíbeným fotografiím stylové texty, rámečky, filtry, 3D obrazce a další. Sdílejte své výtvory na sociálních sítích.

[appbox appstore id780458840 oldprice=“0,99€“]

Simpler Pro
Tato aplikace se hodí zejména v případě, kdy si chcete pročistit a protřídit kontakty. Simpler Contacts Pro je velice oblíbená aplikace s více než 1,5 miliony uživatelů, která nabízí spojení kontaktů, jejich pokročilé prohledávání, odesílání zpráv a emailů několika kontaktům najednou a mnoho dalších funkcí.

[appbox appstore id476148613 oldprice=“4,99€“]

Ocarina
Ocarina je velmi zajímavou aplikací, která imituje flétnu. Foukněte do mikrofonu, dotýkejte se displeje prsty a začněte vytvářet hudbu. Ocarina je víc mnohostranná než skutečná flétna.

[appbox appstore id293053479 oldprice=“0,99€“]

Here, Look
Here, Look je užitečnou aplikací, která vám umožní vybrat 3 nebo 4 snímky, které chcete někomu ukázat. Daný člověk si nemůže zobrazit jiné fotky než ty, které jste vybrali. Ideální aplikace pro ty, kteří nechtějí, aby jim jiní lidé projížděli fotoalba.

[appbox appstore id865209037 oldprice=“0,99€“]

Net Master
Net Master je ultimátní mobilní řešení pro analýzu a diagnózu vašich síťových problémů. Tato aplikace byla vytvořena pro všechna iOS zařízení. Všechny nezbytné nástroje tak budete mít hezky pohromadě v jedné aplikaci. Net Master podporuje český i slovenský jazyk. První verze je pro všechna iOS zařízení a druhá je pouze pro iPad.

[appbox appstore id470646694 oldprice=“4,99€“]

[appbox appstore id473144915 oldprice=“5,99€“]

SpeakText Air
SpeakText Air je skvělou aplikací na překládání (více než 30 jazyků, podpora českého a slovenského jazyka) a přečtení (více než 20 jazyků, bohužel zatím bez podpory českého jazyka) textů. Aplikace dokáže předčítat anglický text v offline režimu a mnoho dalšího.

[appbox appstore id716260435 oldprice=“4,99€“]

Where am I
Za pomocí aplikace uvidíte svou polohu, aniž byste museli své iOS zařízení odemykat. Widget zobrazí vaší přesnou polohu, rychlost, nadmořskou výšku, zeměpisnou šířku a délku. Dále se zobrazí kompas, který ukazuje směr vaší cesty. Také v aplikaci najdete zajímavá místa ve své blízkosti jako např. restaurace, obchody, kavárny, parky.

[appbox appstore id1185277417 oldprice=“0,99€“]

iPassSafe
iPassSafe vám umožní uchovat všechna vaše data na jednom místě. Aplikace používá šifrování AES-256 a můžete využít klasické zaheslování nebo Touch ID. iPassSafe také nabízí heslový generátor, který vytvoří jedinečná hesla. Po 10 pokusech se všechna vaše data zničí.

[appbox appstore id410824816 oldprice=“3,99€“]

Pixagram
Jednoduše vytvářejte ohromující fotografie s aplikací Pixagram a sdílejte je na svých oblíbených sociálních sítích. Přidávejte unikátní filtry, efekty, rámečky a zdokonalujte své snímky.

[appbox appstore id961656976 oldprice=“1,99€“]

Age of Defenders
Age of Defenders nabízí mix Tower Defense a RTS. Ochraňujte svou základnu, vybudujte armádu a vyzvěte své přátele a další hráče. Nechce se vám hrát multiplayer? V tom případě si můžete zvolit singleplayer. Budoucí svět závisí na těžbě Rydanu, což je vzácný zdroj, který lidstvo využívá pro teleport. Hlavní hrdina Joseph žije ve světě, který je ovládán korporací Rydan a bojuje proti rebelům.

Recenze uživatele:
,,Doporučuji. Super hra“

[appbox appstore id960361437 oldprice=“2,99€“]

newapps apple-iphone-smartphone-desk

Dnes nejčtenější

.