Zavřít reklamu

Ještě než se v prodeji objevila bezdrátová sluchátka Apple AirPods, objevovalo se mnoho konkurentů, kteří cílili na stejný trh. Apple rozhodně nebyl první, kdo s takovýmto konceptem přišel. Jednou z prvních společností, která bezdrátová sluchátka vydala do světa, byla společnost Bragi a jejich model Dash. Ten posloužil jako jakýsi testovací model a na loňský podzim pak společnost naplánovala další produkt. Sluchátka „The Headphone“, která měla být dostupnější ale zároveň stejně skvělá, jako dražší „The Dash“. Premiéra sluchátek ovšem nedopadla tak, jak by si společnost původně představovala, jelikož se do prodeje dostávají až nyní. 

Původní oznámení sluchátek Bragi The Headphones bylo loni v září, provokativně dva dny před keynote, na které byl představen iPhone 7 a bezdrátová sluchátka AirPods. Původně se měla sluchátka dostat do prodeje již v listopadu za 149 dolarů. Tedy shodou okolností ve stejný čas a za stejnou cenu, jako se měly objevit AirPods – podle původních předpokladů.

Bragi však potkal stejný osud jako Apple a sluchátka se zpozdila. Dostupné jsou až nyní a zákazníci je mohou objednávat z webových stránek společnosti. Oproti dražšímu modelu The Dash jsou částečně okleštěné, i tak ovšem nabízí zajímavou výbavu, jako například tlačítkové ovládání, integrovaný mikrofon a velkou vestavěnou baterii, která umožňuje až 6 hodin poslechu na jedno nabití. Sluchátka jsou dostupná v černé barvě a jsou o 10 dolarů dražší, než AirPods.

https://youtu.be/CHDB60lCRDE

Bragi The Headphones 2

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.