Zavřít reklamu

Apple se v poslední době poměrně snaží, a vydává jedno video, či reklamu ve formě videa, za druhým. Posledně jsme tu měli několik spotů pro Apple Watch a právě chytré hodinky od Applu jsou tu zde znovu, tentokrát ovšem v podání společnosti Nike, která vyrobila několik krátkých skečů na své speciální Apple Watch Nike+, které jsou zaměřené na nadšence do běhání. Ve videu kromě chytrých hodinek figuruje především americký komik Kevin Hart, který zde vystupuje jako „člověk co neustále běhá“. 

Cílem videí je logicky propagace této speciální edice hodinek, na kterých spolupracoval Apple s gigantem Nike. Všech 7 spotů má ovšem i komický podtext. První tři videa si můžete prohlédnout níže, zbytek je ke shlédnutí na oficiálním YouTube kanále Nike. Uvidíte, zda-li se jim vás také podaří namotivovat k nějakému tomu běhání.

Apple Watch Nike+ jsou speciální edicí chytrých hodinek, které mají jedinečný design, který u ostatních modelů nenajdete. Mají hliníkové tělo a speciálně perforované řemínky. Obsahují také exkluzivní design a jsou primárně zaměřeny na použití s aplikací Nike+ Run Club, která je určena k tomu, aby uživatele motivovala ke každodennímu běhání za pomocí notifikací, připomínek a mnoha běžeckých funkcí. Apple Watch Nike+ se prodávají od 11 290 korun (12 290 korun za 42mm model) a koupit si je můžete například zde.

https://youtu.be/hn3lAgvyJJo

https://youtu.be/6fQVGjae0Kc

https://youtu.be/RpZGhWehRGI

kevin-hart-apple-watch-nike

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.