Zavřít reklamu

Bezdrátová sluchátka AirPods jsou již několik dní v prodeji a první šťastlivci je v těchto dnech dostávají domů. Zákazníci z České republiky by se také měli dočkat každým dnem. Tím že jsou sluchátka mezi lidmi se konečně zodpoví mraky otázek, na které spousta lidí netrpělivě čeká. Třeba jak sluchátka hrají, jak dlouho vydrží, jak padnou do ucha. Jedna z nejpalčivějších otázek už ovšem byla zodpovězena a to jak sluchátka drží v uších. Je jasné, že v tomto případě to bude mít každý trochu jinak, díky odlišné stavbě ušních kanálku. Na YouTube se ovšem objevil velmi vypovídající test. 

AirPods si vzal na paškál profesionální běžec a maratonec Daniel Garcia, který se rozhodl, že si s novými bezdrátovými sluchátky od Applu zaběhá. Vyrazil tedy na desetikilometrový běh po horách aby zjistil, jak sluchátka hrají a jak dobře drží v uších. Své zkušenosti zvěčnil na videu a všichni se tak můžeme na jeho dojmy podívat.

Během svého „malého“ kardio cvičení vystřídal několik typů běhu. Od klasického poklusu, přes sprint až po cross country v lese. Celou dobu do toho všeho foukal poměrně silný vítr, sluchátka se ovšem v uších udržela. Po jeho hodinovém běhání byly AirPods nabité na 84%. Zvuk jej prý příjemně překvapil a na ostatní dojmy se můžete podívat ve videu níže.

screen-shot-2016-12-19-at-10-21-29

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.