Zavřít reklamu

Pro někoho je obal ochrannou telefonu do terénu, pro někoho přináší přídavnou baterii a pro někoho je ochranou proti poškrábání a především pak módním doplňkem a přesně takové jsou obaly z YouCover.cz. Hned na úvod prozradím, že jsou k dispozici jak pro iPhone 7/7Plus tak i pro starší telefony jako je iPhone 6/6s a jejich Plus varianty a také iPhone 5/5s. Samotné obaly jsou vyrobeny z kvalitního plastu a na telefonu drží jako přibité, nestane se vám tedy, že se šoupou po telefonu a když se mezi obal a telefon dostane například zrnko písku, poškrábete si telefon i v obalu. To u YouCover nehrozdí, protože se mezi telefon a obal nevejde vůbec nic. Obal perfektně lícuje s telefonem ze všech stran. Kryté máte celá záda kromě výřezu na kameru a boční strany. Z vrchní a spodní strany je telefon, jak je u obalů tohoto typu zvykem, bez krytí, což má výhodu v podobě snadného přístupu k Lightning konektoru.

YouCover pro iPhone 6s a iPhone 7

Z vnější strany na které je potisk, je kryt vroubkovaný takže se příjemně drží a nijak neklouže v ruce, ani když se v létě potíte. Co se samotné ochrany telefonu týká, tak podobné obaly slouží zejména jako ochrana před poškrábáním nebo odřením, ale samozřejmě ochrání i ťukance, které často vznikají tím, že narazíte hranou telefonu například o stůl nebo futra dveří a tak podobně. Počítat však s odolností v případě pádu z metru a půl je v tomto případě samozřejmě nesmysl.

YouCover pro iPhone 6s Plus a iPhone 7 Plus

Myslím si že zejména dámy ocení možnost měnit si obaly přímo ke svému outfitu a nebo podle nálady, což si za cenu, za kterou se na YouCover prodávají, skutečně mohou dovolit a není problém si koupit pár těchto obalů a poté je na telefonu střídat. Nebrání tomu ani pohodlné nasazování a sundávání, díky kterému obaly ke střídání přímo vybízí. Potisk je velmi kvalitní a s různými napodobeninami na čínských serverech je skutečně nesrovnatelný. Navíc v poměru cena versus kvalita musíme dát palec rozhodně nahoru.

Pokud tedy hledáte obal, který váš telefon ochrání především před poškrábáním a nějakým tím ťukancem a chcete, aby váš telefon nezměnil svůj design, ale zároveň vypadal skutečně stylově, pak se stačí podívat na nabídku YouCover a vybrat si ty své, do kterých se zamilujete na první pohled.

  • Obaly Youcover si můžete zakoupit přímo zde
iphone-7-youcover-fb

Dnes nejčtenější

.