Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Blinks
Velmi zajímavá aplikace, která vám připomíná, abyste mrkli. Ano, čtete správně, jedná se o aplikaci, která má za cíl udržet vaše oči čerstvé, když sedíte před počítačovou obrazovkou. Mrkání je při práci s počítačem velmi důležité, jelikož se stará o to, aby vaše oči nebyly suché a podrážděné.

[appbox appstore id998804308 oldprice=”2,99€”]

MXF Converter
MXF Converter vám umožní rychle konvertovat všechny druhy MXF souborů a P2 MXF souborů na DVCPRO, HDV, Avid DNxHD, XDCAM a další. Po konvertování můžete soubory editovat v QuickTime, iMovie, FCP, FCE a mnoho dalších video editačních softwarů. Můžete také konvertovat MXF/P2 MXF soubory na 4K/HD a další populární video formáty (např. MOV, MP4, WMV, AVI, MKV, FLV). Své soubory si můžete užít na svém Macu, iPadu, iPodu, iPhonu, PSP, Apple TV a další přenosná zařízení.

[appbox appstore id665537568 oldprice=”24,99€”]

FolderMarker
V případě, že nemáte rádi uniformní vzhled a preferujete unikátní a barevný, tak vám vstříc vyjde tato aplikace. FolderMarker vám pomůže zajímavým způsobem označit složky a změnit jejich vzhled. Jednoduše přizpůsobte ikonu vaším potřebám. Aplikace vám také umožní přidávat vaše vlastní obrázky na ikony složek.

[appbox appstore id1012940117 oldprice=”4,99€”]

Shredo
Shredo je zajímavý a efektivní nástroj, který vám umožní skartovat soubory. Aplikace permanentně skartuje soubory i celé složky, takže vaše informace budou zabezpečené a nikdo je nezíská zpět. Shredo nabízí 3 skartovací metody: 1-pass nabízí dobré zabezpečení a rychlé smazání dat, 7-pass je pomalejší, ale nabízí lepší zabezpečení než 1-pass a poslední 35-pass je nejpomalejší, ale opravdu nejvíce zabezpečená možnost.

[appbox appstore id1132158106 oldprice=”6,99€”]

After Refocus
After Refocus je skvělou aplikací, kterou by si rozhodně žádný fotograf-nadšenec neměl nechat ujít. Aplikace naprosto profesionálně zvládne zaostřit objekty na vašich fotografiích a zvýší intenzitu snímků. Lehce ohraničte oblast, na kterou chcete zaostřit a vytvořte neobyčejná díla. Samozřejmě aplikace umí mnohem víc než pouhé zaostření, je také komplexním fotoeditorem.

[appbox appstore id1016794110 oldprice=”8,99€”]

DockShelf
DockShelf vám umožní umístit neomezený počet doků okolo vaší obrazovky, takže vám nikdy nedojde místo pro vaše často užívané soubory, složky i aplikace. Do DockShelf můžete umístit i poznámky, odkazy, emaily, události z kalendáře, připínat okopírované texty a mnoho dalšího.

[appbox appstore id483044083 oldprice=”4,99€”]

Slevy her pro Mac na Steamu:

SimplePlanes
[appbox steam simple 397340 oldprice=“12,99€“]

Town of Salem
[appbox steam simple 334230 oldprice=“5,99€“]

Hearts of Iron IV
[appbox steam simple 394360 oldprice=“39,99€“]

Chivalry: Medieval Warfare
[appbox steam simple 219640 oldprice=“22,99€“]

Waveform
[appbox steam simple 204180 oldprice=“0,99€“]

apps macbook_air_uhd

Dnes nejčtenější

.