Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

MailTime Pro
MailTime Pro umí propojit neomezený počet emailových účtů, takže budete mít všechny účty hezky pohromadě. MailTime Pro je mobilní messenger, který je rychlý a spolehlivý.

[appbox appstore id1025252985 oldprice=“2,99€“]

Cloud Hub
Cloud Hub je přehlednou čtečkou dokumentů a správcem pro iOS platformu. Umožní vám stahovat a uploadovat soubory z cloudových služeb (Box, Dropbox, Drive, iCloud). Se všemi soubory, které máte uložené v aplikaci, můžete manipulovat, přejmenovávat je či odstraňovat. Můžete si prohlížet všechny běžné soubory jako PDF, PNG, JPG, MP4, iWork, MS Office a další. Své soubory můžete sdílet také přes sociální sítě.

[appbox appstore id972238010 oldprice=“0,99€“]

Magic Launcher
Magic Launcher je užitečný launcher, který vám umožní spustit velké množství aplikací a všelijakých akcí přímo z widgetu v notifikačním centru. Zahajte hovory, napište textové zprávy a mnoho dalšího prostřednictvím stáhnutí a poklepání.

[appbox appstore id1121523480 oldprice=“2,99€“]

iCarConnect
Aplikace nabízí vše, co potřebujete, přehledně na jednom místě. iCarConnect vám zobrazí datum, čas, venkovní teplotu, možnost poslat SMS s rychlou volbou mezi třemi oblíbenými kontakty, napsání statusu a sdílení na Facebooku či Twitteru, možnost pozastavit hudbu či přeskakování skladeb za pomocí jednoduchých dotyků, možnost poslechu nejlepších rádií na světě a mnoho dalšího. Aplikace podporuje 3D efekt Parallax.

[appbox appstore id541860787 oldprice=“1,99€“]

Context Camera
Context Camera vám pomůže shromažďovat důležité informace o vašich snímcích. Aplikace označí vaše fotky a okamžitě budete vědět kde, kdy byly pořízené, na jaké adrese a také vám nabízí možnost napsat komentáře. Už nikdy nemusíte hádat kde/kdy/proč byla fotografie pořízena. Snímky můžete lehce sdílet přes email/SMS/sociální média. Dokonce můžete sdílet vícero fotek najednou za pomocí zip souboru.

[appbox appstore id662559044 oldprice=“4,99€“]

Epica 2
Chtěli jste někdy vytvořit zábavnou/zajímavou fotografii s nějakým efektem? V případě, že na to nechcete jít přes Photoshop, tak vám pomůže Epica 2. Aplikace nabízí nové pózy, speciální efekty a nové scény. Během sekundy se můžete stát iluzionistou nebo čímkoliv jiným – záleží čistě na vaší fantazii.

[appbox appstore id922863739 oldprice=“1,99€“]

SomaFM Radio Player
SomaFM Radio Player vám nabízí přístup k různorodým rádiovým stanicím. Nemusíte se registrovat, své stanice můžete třídit podle popularity, žánrů nebo vašich oblíbených. Aplikace zobrazuje jméno umělce a název písně, která je právě přehrávaná, historii všech přehraných skladeb a mnoho dalších užitečných funkcí.

[appbox appstore id406262816 oldprice=“7,99€“]

Ruler Box
Užitečná aplikace, která vám zobrazí na displeji pravítko, podle kterého můžete něco rychle změřit. Samozřejmě Ruler Box nabízí několik typů pravítek a jiných nástrojů pro měření. Nechybí ani podpora pro iPhone 6s a 6s Plus.

[appbox appstore id550123808 oldprice=“0,99€“]

SHAREit
SHAREit vám umožní převést fotografie a videa mezi vaším iPhonem, iPadem, Macem nebo počítačem prostřednictvím lokální WiFi sítě. Aplikace také podporuje posílání a přijímání fotek a videí do/z populárních cloudových služeb, přenosných disků a NAS.

[appbox appstore id1126314052 oldprice=“0,99€“]

Goat Simulator
Goat Simulator je skvělou kozí simulací, díky které už nemusíte fantazírovat o skutečnosti, že jste koza, vaše mobilní sny se konečně mohou stát skutečností! Vaším úkolem je zničit co nejvíce věcí, které můžete jako koza zničit. Pokud hru přirovnáme ke klasické skateboardové hře, kde musíte provádět různé triky, tak v této hře musíte jednoduše ničit.

[appbox appstore id868692227 oldprice=“4,99€“]

app-store-fb

Dnes nejčtenější

.