Zavřít reklamu

Vzpomínáte si na program iMyfone Umate, který jsme pro vás nedávno recenzovali a který umí pročistit iPhone nebo iPad od zbytečnosti, vymazat například dočasné soubory, cache nebo různá hlášení o chybách aplikací, které obyčejný uživatel nepotřebuje, a tím uvolnit i několik stovek MB místa? Stejné vývojářské studio, které za touto aplikací stojí, má ve svém portfoliu ještě jeden zajímavý prográmek. Jmenuje se iMyfone D-Back a umí zachránit smazaná data z iPhonu, iPadu nebo iPodu touch.

Pokud jste si tedy omylem smazali například fotografii (i z alba Nedávno smazané), dokumenty, videa, poznámky, nahrávky přes diktafon, upomínky, události nebo dokonce SMS, iMessage a historii hovorů, tak to všechno si pomocí iMyfone D-Back můžete zase obnovit. Dobrou zprávou je, že tento šikovný software si dnes můžete zakoupit s 55% procentní slevou, tudíž za $31,48 namísto $69,95. Program je možné pořídit jak ve verzi pro Mac, tak i pro Windows.

Stejně tak je i ve slevě již zmiňovaný iMyfone Umate Pro, jehož cena klesla na $22,48 z původních $49,95. Navíc je možné si zcela zdarma stáhnout jeho free verzi iMyfone Umate Free, která umí v podstatě to samé, ale některé funkce jsou oproti Pro verzi omezené.

imyfone-d-back

Dnes nejčtenější

.