Zavřít reklamu

Pokud jste jedni z těch, kteří si chtějí vyzkoušet nový MacBook Pro s Touch Barem, pak pro vás máme dobrou zprávu. Podle informací to totiž vypadá, že by se lepší model mohl dostat do obchodů už příští čtvrtek 17. listopadu. V tento den totiž budou mít zahraniční obchody, které prodávají produkty od Applu, MacBook Pro připravený k odeslání svým zákazníkům. Díky tomu se jim tak novinka dostane na pulty a budou vystaveny první kusy.

V současné době není nikde na světě možné si MacBook Pro s Touch Barem vyzkoušet. Demo kusy na recenze dokonce nedostaly ani zahraniční novináři a k vidění je jenom ve vybraných Apple Storech, kde je ale umístěný jen ve speciálních vitrínách. Momentálně je tak možné si vyzkoušet jen ořezaný model bez Touch Baru, který si můžete i zakoupit.

K českým a slovenským APR (Apple Premium Reseller) by se MacBook Pro s Touch Barem mohl dostat ve stejný den nebo nejdéle následující týden. Je ale nepravděpodobné, že by české obchody měly hned první den nějaké modely na skladě. Pokud o nový notebook od Applu stojíte, nejlépe uděláte, když si jej objednáte rovnou z apple.com/cz.

17nov
2016-macbook-pro-usb-c-fb

zdroj: 9to5mac

 

Dnes nejčtenější

.