Zavřít reklamu

Kvalitních spořičů pro Mac existují stovky, možná dokonce i tisíce, jen je těžké je někdy objevit. Naštěstí se mi ale jednou za čas poštěstí, že narazím na fotografii některého počítače od Applu, na kterém běží zajímavý spořič a obvykle se mi podaří vypátrat, kde jej stáhnout. Přesně takto jsem narazil i na nejnovější, minimalistický spořič hodin, který jsem si okamžitě stáhl, nastavil a oblíbil a nyní se o něj rád podělím i s vámi.

Autorem spořiče je nezávislý americký designér Robert Padbury, který pracoval například pro Facebook, Instagram a dokonce i pro Apple. Robert nabízí svůj spořič ke stažení zcela zdarma naleznete jej na jeho oficiální stránce, kde si můžete prohlédnout, jak spořič vypadá v reálném čase na obrazovce MacBooku.

Jakmile si spořič stáhnete, stačí na stažený soubor dvakrát kliknout, spořič nainstalovat a poté jej už jen aktivovat. Můžete si u něho dokonce nastavit téma, jestli se budou zobrazovat oddělovače mezi hodinami, minutami a vteřinami, nebo si můžete zaškrtnout jakýsi noční režim, kdy se v čase od 22:00 do 6:00 bude čas zobrazovat červenou barvou.

screensaver clock

Dnes nejčtenější

.